Всички имаме коли, нали ?
montoya - майстор
nikolovvd написа:
Според мен пр. Обзор може да се сравни само с пътя Мездра - Ботевград. Монтоя може би ще се съгласи с мен.
Малката Витиня :supz:
gogo7777 - майстор
Ей на тия завои на Збреславската детелина в Прага, може да се вземат с много висока скорост. Който минава сефте от там задължително се върти поне два пъти в нея, докато уцели желаната посока...аз се суках само три пъти :-D
Прикачен файл:
g6g666666.JPG
Chefo77 - майстор
simplex написа:
Chefo77 написа:
Да ми се падне
...Да ти падне на главата. Щом не харесваш марката и модела, озъртай се.
Аз се озъртам за синия дръгел още откакто си го взел... Даже имам клауза в каското.
nikolovvd - майстор
Chefo77 написа:
Аз се озъртам за синия дръгел още откакто си го взел....
По Северозапада му казват ТАРАЛЯСНИК. :lol:
Един такъв преди година се опита да се прави на мъж пред една мацка до него и се залепи на задната ми броня по пътя към Белоградчик. Карам си аз нормално с 40-50, че и детето бе с мен, а оня се прави на състезател.
Да обаче аз мога да спирам в завоя и да ускорявам в завоя, защото си имам и ABS, и ESP, и Тракшън. Гледам го в огледалата как няколко пъти блокира гумите, та чак запуши и след 2-3 завоя бе изоставнал на 100-200 метра.
И на магистралата същата работа. Някой като се амбицират и като започнат да натискат хората с по-нови коли, а те си карат спокойно с 110-115 км/ч. Сигурно искат да покажат, че кола за 1000 лв. може да върви както кола за 100 000, а и да надбяга кола за 10-15 бона, при това без някой да се състезава с тях.
Да обаче като изкара клипа от дубайска реплика на iPhone 6 в селската кръчма и ушичките му растат ли растат. :lol:
Последна промяна от nikolovvd на чет окт 27, 2016 3:37 pm, променено общо 4 пъти.
gogo7777 - майстор
Chefo77 написа:
simplex написа:
Chefo77 написа:
Да ми се падне
...Да ти падне на главата. Щом не харесваш марката и модела, озъртай се.
Аз се озъртам за синия дръгел още откакто си го взел... Даже имам клауза в каското.
Добре, че съм далеко. :)
Каква е вероятноста Пасатко да ме доближи....в проценти :?
nikolovvd - майстор
Трябва да се пресметне!
По-скоро има вероятност прашинка ръжда от Пасатко за падне на твоята кола. В общият случай това може да се разглежда като частен случай на ПТП. :lol:
Все пак си имал съприкосновение с чуждо МПС. :roll:
gogo7777 - майстор
Значи някой бриз може да ми довее Пасатко....лоша работа :x
iliya_i - майстор
Може, може. Той Тинки не само до Обзор е ходил, ами чак и до Димитровград!
zz_stefanov - майстор
Тинки, като преодолееш тежкия проход, мини да се видим в Обзор :cool:
DundyTheCroc - майстор
Аз пък не обичам да карам на магистрала, а на завойчета ми идва музата и ми прави кеф :-D

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: