Всички имаме коли, нали ?

Обухте ли вече зимните гуми ?

58%
да
153
42%
не
110

Общо гласове: 263

DundyTheCroc - майстор
Е то като смеската и конфигурацията на ламелите е различна общото остава, че и двете са кръгли :-D
kozl - майстор
Колко си .....?.. Общото е в мъните :lol:
Chefo77 - майстор
stoianov_n написа:
Цитат от друг форум

"Единственото предимство на зимните гуми е малко по-меката в зимни условия смес и различният нарез на протектора, който за разлика от летните гуми позволява по-добро захапване на гумата в снега."

А познайте кой го е писал?
Ами ако трябва да сме обективни, не е далеч от истината. По-мека ли е сместа - по-мека е. По-добро сцепление ли имат в снега - ООО, ДА! На сухо и мокро зимната е по-зле. Но като се има предвид, че зимата най-често вали сняг, а не дъжд и температурите позволяват заскрежаване, не пресъхване - отвсякъде си е по-добър избор да си със зимни зимата. Ако колата стои в гаража или на паркинга, защото не пали като ТинкФорд зимата, и на трупчета да е - все тая.
nikolovvd - майстор
Аз чакам циганското Лято! :-D
Зимни гуми за Коледа. :)
SEV - специалист
Аз слагам зимни гуми,когато няколко сутрини подред чистя скреж от стъклата.Тази година направих лек компромис с гумите,смених Континентала с Нокиан.Гаража е пълен с гуми(16 броя) :) Напролет трябват още толкова летни :cry: .На джипките каквото и да сложа ще вървят,обаче колите не щат.
nikolov333 - майстор
И аз смених Континентала с Нокиан и се прецаках. Нокиан-а са прекалено меки за нашите зими. Изрониха се части от грайфера на двете предни заради топлата зима миналата година а и заради чакъла на двора където паркирам де.. има снимки по-назад в темата.. Та следващите пак ще са Континентал. :partyman:
SEV - специалист
Каквото,такова,да сме живи и здрави."Гумаджията" се кълна във всичко мило,били много добри.Ще видим.
gogo7777 - майстор
Сега съм с Нокиан и по-малко ме дразни "друсащата магистрала" :) . Миналата зима бях с Мишлен.....тая също мисля да съм с такива. :wink:
montoya - майстор
Те на някои модели нокиан като им гледам адак тестовете им дават пробег около 20 хил километра, което си значи мека гума за сняг

Тема "Сложихте ли вече Зимните гуми ??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: