Всички имаме коли, нали ?
Chefo77 - майстор
Е какво да направим - от солидарност към бургазлии и сие да бойкотираме бензиностанцията му ли? :? :?
kuger - майстор
Chefo77 написа:
Е какво да направим - от солидарност към бургазлии и сие да бойкотираме бензиностанцията му ли? :? :?
Не бре, пълните туби и носите в Бургас, ние ще черпиме.
Chefo77 - майстор
Де е Илия на кирия ... ? :)
Елате и си напълнете, не ядем бургазлии :)
И Тинки да заповяда. Ако запали де.
toolegittoquit - майстор
Chefo77 написа:
А с тая нафта във Варна, дори да запаля и да дойда, дали ще мога да се прибера или ще угасне? :? А Бургазлии не ядете, само ги гледате лошо. Помня как изпреварвах един ТИР с Фиестата навремето. И ми се нервеше ме изпреварваше той. :?
Chefo77 - майстор
Ами не знам ще можеш ли - аз вече навъртях няколко хиляди километра с нея, Форделата дали ще ги навърти с каквато и да е нафта само Бог знае. Пък тираджията надали му е пукало дали си с А или с ВН или РВ - вероятн осе е дразнил на теб, не на регистрацията ти. То с лошо гледане ако ставаше нещо, значи съм ощастливил хиииляди жени с моите положителни погледи ...
kozl - майстор
Chefo77 написа:
Не 1.59, 1.54 е цената :)
Който има карта ...
И с картата ли требе да се редиш на денонощната, километрична опашка или ползваш предимство :?
Chefo77 - майстор
Не зная, не съм се бутал като има опашка (не че съм случвал повече от 3-4 коли на колонка де), ползвам картата като плащам.
kozl - майстор
Chefo77 извинявай, че така завистливо ти пернах въпроса, но логично е да ми е любопитно каква е разликата в притегателната мощ на цените :?
kr1100 - майстор
Chefo77 написа:
Tинки в това горещо време вчера , днес щом не е запалил -изхода е ясен Металекс , Надин ,Белканто в Пл и др.
Andri01 - майстор
Ей лошави хора,бе! Вие с хеликоптерите го изядохте момчето! :axe: :-D

Тема "Измами с разход на гориво." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: