Всички имаме коли, нали ?
Chefo77 - майстор
simplex написа:
Chefo77 написа:
Мишката цял живот е мишка и се крие при най-малката опасност от котка.
С пистолет са ме заплашвали, с кола са ме блъскали - да не си мислиш, че си много страшен? Много ясно, че споделянето на информация трябва да се ограничава. И това е защото никога не знаеш кой стои отсреща и какво ти мисли.
А защо трябва да съм страшен? Това ли си мислиш - че искам да те плаша? Казах ли ти, че ако исках да те намеря, нямаше да те плаша - просто щях да те намеря. Какво, ще дойда да те набия ли? Леле, голям мъж ще стана, най-големия на света - намерих някого и го набих, лееелеее, паметник трябва да ми вдигнат и да ме изучават в клас ...
Очевадно е, че си нулев профайлър.
nikolovvd - майстор
Простите хора разсъждават просто. :)
Chefo77 - майстор
simplex написа:
Аз не съм профилер, а ръботя в сълон за "кръсутъ" :finga:
Моля те, кажи, че не си коафьор :lol: :lol: :lol:
Chefo77 - майстор
Значи си фото-шопер ...
К'ви солници бре? Пламен ги изкупи и ги застрои...
Chefo77 - майстор
:finga: :finga: :finga:
Умиране има, оттърване - не :lol:
gogo7777 - майстор
Аааааааа ся кво ше се ебавате ли повече.....Тинки понесе своя дял....ред е на останалите. Тоя двубой е интересен. Ха ха :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kirilpm. - специалист
Chefo77 написа:
Ой, на мама смешника.
Искаш ли да пусна тук хленч мейлите, които ми пишеше, когато ти отрязаха предишния ник? Да повторя ли мненията ти, в които ме заплашваше да съм спрял да се дразня с теб, че щял съм да съжалявам, или пък личните - че никой не можел да те намери и какво ли не? Великият анонимен "мъжкар" без топки, който трепери да не би някой да разбере кой е. А, Тоше?
Мишока,Тошко ли те излъга,че се казва?На мен на лични ми се представяше за Жоро от Несебър с уговорката да не споделям на никой "истинското" му име :lol: :-D
nikolovvd - майстор
simplex написа:
А пък аз най-малко от всичко съм прост. :lol:
Някой да е споменавал твоето име или ти сам се определяш в тази категория.
И престани да ми пишеш лични съобщения! Отиват направо в коша за боклук без да се четат. :toimonster:
Но ако настояваш мога да драсна някой ред на администратора да те прати при съобщенията ти. :)
gogo7777 - майстор
Нема да пипате Тинки. Нормално е да прояви характер. Не драматизирайте.
Tiger221 - специалист
Kirilpm. написа:
Chefo77 написа:
Ой, на мама смешника.
Искаш ли да пусна тук хленч мейлите, които ми пишеше, когато ти отрязаха предишния ник? Да повторя ли мненията ти, в които ме заплашваше да съм спрял да се дразня с теб, че щял съм да съжалявам, или пък личните - че никой не можел да те намери и какво ли не? Великият анонимен "мъжкар" без топки, който трепери да не би някой да разбере кой е. А, Тоше?
Мишока,Тошко ли те излъга,че се казва?На мен на лични ми се представяше за Жоро от Несебър с уговорката да не споделям на никой "истинското" му име :lol: :-D
Донякъде ти е казал истината. Името му започва наистина с Ж, но е Живко и не е от Несебър, а до Несебър (на 14км). Имам телефон и адрес, но за сега, няма да ги казвам, ще му дам време да смени (пререгистрира) адреса и да си вземе нова сим карта. По желание, може да смени и името. И пак, ще е анонимен.

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: