Всички имаме коли, нали ?
Kirilpm - специалист
toolegittoquit написа:
А пък компресия й се намира? :? (измерено на стенд)
Стенд за компресия казваш?На вала ли и мерихте компресия или на колелата :lol: И по SAE или по DIN че има разминавания и пак може да не пали :lol: :-D :lol: :?
toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
Стенд за компресия казваш?На вала ли и мерихте компресия или на колелата :lol: И по SAE или по DIN че има разминавания и пак може да не пали :lol: :-D :lol: :?
Стига тъпотии. Имам графиката. Някои хора не живеят като теб в миналото, да обикалят с манометъра.
Kirilpm - специалист
Може би имаш нещо подобно? :-D :?

Прикачен файл

DSC_1199.jpg
toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
Може би имаш нещо подобно?
Да. Но с по-големи числа. Над 20.
Kirilpm - специалист
:lol: Нормално да са по-големи горното листче е от бензинова кола.Та,приятелю,тази графика се снема с компресограф,не знам теб какъв стенд за измерване на компресията те гони :lol: :-D А за числата над 20 пази си картончето и изчакай следаващото теглене на тото-то може пък да ти се падне нещо :lol:
toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
...Та,приятелю,тази графика се снема с компресограф///
Добре. Мерена е. Но понеже изглежда просто ще се смееш, няма какво да ти споделя като резултати.
toolegittoquit - майстор
Chefo77 написа:
И кел файда. Паметникът на българо-немската дружба всуе тъй стоически не ще да мръдне...
Записал съм на видео звука от стартера. Според мен е малко бавен. Може и да го споделя, ако отключат темата, която беше заключена след бруталният оффтопик?
Иначе друго - не сипвайте гориво от не проверени бензиностанции. Днес ми се наложи, защото тя стрелката не пита. Колата вървеше по-зле и пушеше повече.
kuger - майстор
toolegittoquit написа:
Kirilpm написа:
Може би имаш нещо подобно?
Да. Но с по-големи числа. Над 20.
Ще дам още един съвет, като се надявам повече да не се меся.
От резервоара през помпа, ръчна и филтър горивото ти влиза в ГНП-то през електроклапан. В най-високата част на ГНП има изход за гориво, който заедно с този за обратната нафта /това, което е запушено с рапидка/ трябва да отива в резервоара. Тези две тръбички са свързани с тройник. Трябва да осигуриш изгонването на въздуха от системата. Никъде не трябва да има и най-малък пропуск, тоест засмукване на въздух. Ако това е изпълнено, няма да имаш проблем със захранването с гориво. Направи го това обезателно, после търси други проблеми.
toolegittoquit - майстор
kuger написа:
От резервоара през помпа, ръчна и филтър горивото ти влиза в ГНП-то през електроклапан.
Не съм взел още оригинален филтър, само помпа за подкачване. Не знам къде да ги дена тия маркучи.
Освен да се види и електроклапана на ГНП-то. :? Да не би той да бърка цялата работа.
stoianov_n - специалист
Абе, някой знае ли колко струва литър бензин в САЩ в момента?

Тема "Измами с разход на гориво." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: