toolegittoquit написа:А пък компресия й се намира?Стенд за компресия казваш?На вала ли и мерихте компресия или на колелата(измерено на стенд)
 И по SAE или по DIN че има разминавания и пак може да не пали

toolegittoquit написа:А пък компресия й се намира?Стенд за компресия казваш?На вала ли и мерихте компресия или на колелата(измерено на стенд)

Kirilpm написа: Стенд за компресия казваш?На вала ли и мерихте компресия или на колелатаСтига тъпотии. Имам графиката. Някои хора не живеят като теб в миналото, да обикалят с манометъра.И по SAE или по DIN че има разминавания и пак може да не пали

Kirilpm написа:Може би имаш нещо подобно?Да. Но с по-големи числа. Над 20.
 Нормално да са по-големи горното листче е от бензинова кола.Та,приятелю,тази графика се снема с компресограф,не знам теб какъв стенд за измерване на компресията те гони
 Нормално да са по-големи горното листче е от бензинова кола.Та,приятелю,тази графика се снема с компресограф,не знам теб какъв стенд за измерване на компресията те гони  
   А за числата над 20 пази си картончето и изчакай следаващото теглене на тото-то може пък да ти се падне нещо
 А за числата над 20 пази си картончето и изчакай следаващото теглене на тото-то може пък да ти се падне нещо 
Kirilpm написа:...Та,приятелю,тази графика се снема с компресограф///Добре. Мерена е. Но понеже изглежда просто ще се смееш, няма какво да ти споделя като резултати.
Chefo77 написа:И кел файда. Паметникът на българо-немската дружба всуе тъй стоически не ще да мръдне...Записал съм на видео звука от стартера. Според мен е малко бавен. Може и да го споделя, ако отключат темата, която беше заключена след бруталният оффтопик?
toolegittoquit написа:Ще дам още един съвет, като се надявам повече да не се меся.Kirilpm написа:Може би имаш нещо подобно?Да. Но с по-големи числа. Над 20.
kuger написа: От резервоара през помпа, ръчна и филтър горивото ти влиза в ГНП-то през електроклапан.Не съм взел още оригинален филтър, само помпа за подкачване. Не знам къде да ги дена тия маркучи.
 Да не би той да бърка цялата работа.
 Да не би той да бърка цялата работа.Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: