Всички имаме коли, нали ?

Обухте ли вече зимните гуми ?

58%
да
153
42%
не
110

Общо гласове: 263

montoya - майстор
Я контито какви ги върши зимата
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=edLUHk71Mw0[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QTC0bWoK8F4[/youtube]

Ядовитото е, че на стария телефон не му работеше коректно гпс-а и лъже в скоростите
Последна промяна от montoya на ср окт 26, 2016 12:08 am, променено общо 1 път.
gogo7777 - майстор
Махни s от https и ще се получст нещата с линковете
Ето така [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=edLUHk71Mw0[/youtube]
montoya - майстор
Аз изобщо не съм видял какво се е публикувало :-D
Благодаря за подсетката :supz:
Chefo77 - майстор
Абе Конти-монти. Тя да легне по корем, пък ако ще и с междуконтинентал да си, все тая :)
И не пишете за такива гуми в присъствие на "майстора". Ще вземе да се самоубие.
gogo7777 - майстор
Чисто нови зимни китайки?
Да нови. :)
Ама аз не обичам да слагам нови гуми. От къде да съм сигурен, че някой комшия няма да ги прободе с ножа. Не благодаря [-X
Последна промяна от gogo7777 на ср окт 26, 2016 12:30 am, променено общо 1 път.
Chefo77 - майстор
Що ли ми се струва, че някой навремето друго говореше ...
Не се заяждам, просто спОмени :wink:
Оооу, и Дебица-та са 100 пъти повече гуми от каквито и да са китайки. Явно не си виждал китайки на втория сезон.
montoya - майстор
simplex написа:
gogo7777 написа:
...Една пратка пристига скоро.....връзва се 32 лева на парче.
Чисто нови зимни китайки?
montoya написа:
Не взимай китайки, добри са само на сняг, а на теб ти трябват гуми които да държат хубаво на мокър път при ниски температури.
Да, но новите китайки са 100 пъти по-добри от 15 годишна гума с 5мм грайфер от втората употреба. Понеже Континентал идват нагорно съм се хвърлил на китайки, поради факта че втора ръка гума от мошениците де продават няма да си купя. Бях взимал континентал един път. Да, но не ми харесва как се износиха, а са баси скъпата гума.
Дебица Фриго са с по 25лв на гума по-скъпи. Мога на всеки 2 дебици да купя 3 китайки.
Взимай каквото искаш, но аз карах няколко зими нови китайки и като нови не държаха на мокро никак, а като остаряха на две зими, нямаше спиране. Като върнех една предавка в завой надолу и задницата тръгваше на дрифт, срамота и самоубийство. Това не са гуми
DundyTheCroc - майстор
Китайките на третата зима ще са се втвърдили като на баба ми 20 годишните галоши на село. Дебица и Барум може да изкарат 3-4 сезона, марковите ако се пазят 5-6. Китайките издишат най-вече на мокро, а карането в бургаско ще е баш такова, не бих рискувал.
шоп - майстор
simplex написа:
По темата с гумите. Имам намерение скоро да взема зимни китайки. Повече втора ръка гума никога. Гуми с 15 годишен дот втора ръка с някаква полуизвестна марка са по 35лв.За 57лв с безплатна доставка взимам нови китайки с ДОТ 2016, които мога да карам 2-3 сезона, за разлика от 15 годишните 10та употреба.
Тинки, най-накрая според мен едно твое смислено мнение. Общо взето нищо написано от теб или тема пусната от теб не чета, но тук няма начин да не ти кажа едно браво.

Битува мнението за некачествени китайски стоки, но лично аз от над 1 година карам Мазда 6 с 4 нови китайски гуми за смешни пари. Тествал съм ги до краен предел по завойте към Самоков и ESP то се намесва не по-рано и от оригиналните зимни гуми за по 400лв бройката.

Срам ме е да пиша, но ги карах и лятото. За 80-90 лв гума 17х215 дори да ги хвърлех лятото нямаше да ме е яд. Но, оказаха се дуракоустойчиви. След 20000 км са като нови. Меки и контактни с неизносен грайфер.

Мога да ги смимам как изглеждат в момента и всеки, който е песимистично настроен може да ги сравни със снимките които съм приложил тук миналата година.

Поръчани са от румънски сайт за гуми. не искам да правя реклама, нои БГ търговците има какво още да учат.

П.П. Китай не е синоним на гаражно производство вече. Напротив, много европейски заводи трява да се учат от тях:-)
gnt69 - майстор
шоп написа:
simplex написа:

Поръчани са от румънски сайт за гуми. не искам да правя реклама, нои БГ търговците има какво още да учат.

П.П. Китай не е синоним на гаражно производство вече. Напротив, много европейски заводи трява да се учат от тях:-)
Би ли споделил сайта Румънския че ми трябват 4 бр за Джипка ама цифра в България и съм в терзания дали да купувам или да карам със старите. :partyman:

Тема "Сложихте ли вече Зимните гуми ??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: