zz_stefanov написа:.... та за това ти предлагам да е simplex01Може и Duplex. Едва ли някой ще се сети.

Лошо не можем докара до 90'та страница

zz_stefanov написа:.... та за това ти предлагам да е simplex01Може и Duplex. Едва ли някой ще се сети.
simplex написа:Айде, недей да мажеш, хвана те някаква паника, като ти разкриха района и тогава почна с тази неадекватна реакция да триеш. Защо толкова се криеш, ти си знаеш. Шпиономания, параноя...nikolovvd написа:По закон се съхранява 12 месеца.Ако трия нещо, то то е защото започна всичко да заприличва на кокошкарник. За друго не се безпокоя.
От доста време очаквам някой модератор да се намеси.
Tiger221 написа:Хм,и аз си мисля, че е известен и като Живко на разни други места, почти съм сигурен, че става дума за същия идивид, в хардуерния форум ставаше голям джумбиш в авто темите с негово участие, пък за мненията му по социални и икономически въпроси. Там бързо го разкриха с два три ника, пък и са безкомпромисни.Kirilpm. написа:Донякъде ти е казал истината. Името му започва наистина с Ж, но е Живко и не е от Несебър, а до Несебър (на 14км). Имам телефон и адрес, но за сега, няма да ги казвам, ще му дам време да смени (пререгистрира) адреса и да си вземе нова сим карта. По желание, може да смени и името. И пак, ще е анонимен.Chefo77 написа:Ой, на мама смешника.Мишока,Тошко ли те излъга,че се казва?На мен на лични ми се представяше за Жоро от Несебър с уговорката да не споделям на никой "истинското" му име
Искаш ли да пусна тук хленч мейлите, които ми пишеше, когато ти отрязаха предишния ник? Да повторя ли мненията ти, в които ме заплашваше да съм спрял да се дразня с теб, че щял съм да съжалявам, или пък личните - че никой не можел да те намери и какво ли не? Великият анонимен "мъжкар" без топки, който трепери да не би някой да разбере кой е. А, Тоше?![]()
simplex написа:Ааа, Жеката ти си го добави, та явно добре си знаеш шизофреничните превъплащения.Avas_co написа:...Не се казвам Пеньо, Тошо,Драган или Живко. Жеко. Живея в Бургас, работил съм в региона на Несебър, но единствената ми работа в момента там е да посещавам/наглеждам мои възрастни роднини. Стига с глупостите и приписването на моя сметка на всякакви субекти. Скоро ще стана и извънземен.
simplex написа:Името ми го знаят не малко хора в тоя и в другия форум, но...Avas_co написа:Ааа, Жеката ти си го добави, та явно добре си знаеш шизофреничните превъплащения.Не, казвам че името ми е Жеко. Имам братчед Живко, ако толкова ти трябва някой Живко.
А ти така и не си каза името. Така не е коректно.
simplex написа:Моля ?Avas_co написа:Ти, с какво точно си заслужил тая чест ?Че злословиш по мое име. Поне си застани зад твоето. А не като този със сервиза, който се хвали какъв сервиз имал, ама не казва къде е. Защо ли?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: