Всички имаме коли, нали ?
iliya_i - майстор
zz_stefanov написа:
.... та за това ти предлагам да е simplex01 :)
Може и Duplex. Едва ли някой ще се сети.
zz_stefanov - майстор
Той трие наред, заличава следите :lol:
Лошо не можем докара до 90'та страница :?
Последна промяна от zz_stefanov на ср ное 02, 2016 8:23 pm, променено общо 1 път.
jekasus - майстор
Казва се в този случай - "Я желаю вам всего наилучшего"
Тинки - Съебываешь навсегда? :-D
nikolovvd - майстор
И да трие и да мие във форума има таблица и всяко IP, от което е влязал, е записано. По закон се съхранява 12 месеца.
iliya_i - майстор
zz_stefanov написа:
Той трие наред, заличава следите :lol:
Лошо не можем докара до 90'та страница :?
Че какво ни пречи, като го няма? Трябват още 6 поста.
Последна промяна от iliya_i на ср ное 02, 2016 8:39 pm, променено общо 1 път.
zz_stefanov - майстор
simplex написа:
nikolovvd написа:
По закон се съхранява 12 месеца.
Ако трия нещо, то то е защото започна всичко да заприличва на кокошкарник. За друго не се безпокоя.
От доста време очаквам някой модератор да се намеси.
Айде, недей да мажеш, хвана те някаква паника, като ти разкриха района и тогава почна с тази неадекватна реакция да триеш. Защо толкова се криеш, ти си знаеш. Шпиономания, параноя... :cool:
Avas_co - майстор
Tiger221 написа:
Kirilpm. написа:
Chefo77 написа:
Ой, на мама смешника.
Искаш ли да пусна тук хленч мейлите, които ми пишеше, когато ти отрязаха предишния ник? Да повторя ли мненията ти, в които ме заплашваше да съм спрял да се дразня с теб, че щял съм да съжалявам, или пък личните - че никой не можел да те намери и какво ли не? Великият анонимен "мъжкар" без топки, който трепери да не би някой да разбере кой е. А, Тоше?
Мишока,Тошко ли те излъга,че се казва?На мен на лични ми се представяше за Жоро от Несебър с уговорката да не споделям на никой "истинското" му име :lol: :-D
Донякъде ти е казал истината. Името му започва наистина с Ж, но е Живко и не е от Несебър, а до Несебър (на 14км). Имам телефон и адрес, но за сега, няма да ги казвам, ще му дам време да смени (пререгистрира) адреса и да си вземе нова сим карта. По желание, може да смени и името. И пак, ще е анонимен.
Хм,и аз си мисля, че е известен и като Живко на разни други места, почти съм сигурен, че става дума за същия идивид, в хардуерния форум ставаше голям джумбиш в авто темите с негово участие, пък за мненията му по социални и икономически въпроси. Там бързо го разкриха с два три ника, пък и са безкомпромисни.
На мен лично, леко ми напомня на един познат от Поморие, умно и талантливо момче, но все нещо му е криво, все нещо е жален и тъжен( а, и е инжинерче), но съм убеден, че едва ли е тоя ...Въпросното момче си има не лоша работа, и си докарва не лошо на частно, и силно се съмнявам да има толкова свободно време.
Avas_co - майстор
simplex написа:
Avas_co написа:
...
Не се казвам Пеньо, Тошо,Драган или Живко. Жеко. Живея в Бургас, работил съм в региона на Несебър, но единствената ми работа в момента там е да посещавам/наглеждам мои възрастни роднини. Стига с глупостите и приписването на моя сметка на всякакви субекти. Скоро ще стана и извънземен.
Ааа, Жеката ти си го добави, та явно добре си знаеш шизофреничните превъплащения.
Avas_co - майстор
simplex написа:
Avas_co написа:
Ааа, Жеката ти си го добави, та явно добре си знаеш шизофреничните превъплащения.
Не, казвам че името ми е Жеко. Имам братчед Живко, ако толкова ти трябва някой Живко.
А ти така и не си каза името. Така не е коректно.
Името ми го знаят не малко хора в тоя и в другия форум, но...
Ти, с какво точно си заслужил тая чест?
Последна промяна от Avas_co на ср ное 02, 2016 10:06 pm, променено общо 2 пъти.
Avas_co - майстор
simplex написа:
Avas_co написа:
Ти, с какво точно си заслужил тая чест ?
Че злословиш по мое име. Поне си застани зад твоето. А не като този със сервиза, който се хвали какъв сервиз имал, ама не казва къде е. Защо ли?
Моля ?
Това някак мисля ще ми е доста трудно, Жека.
Че, как бих могъл да достигна до твоите висини ?

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: