• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
Всички имаме коли, нали ?
profesionalist_wood - майстор
kuger написа:
kr1100 написа:
и ще ди пробива тавана ли за да ги закрепи ? Или със скоби на релингите.
После ще има въпрос -защо ми се мокри кората на тавана ?
Що да пробива? Слага една греда от багажник напречно, там да нарежда каквото си иска :shock: Ще заприлича на кола от един град, няма да пиша кой :-D
Кажи кой град :-D
А иначе още го разубеждавам :lol: според мен е най добре да си вземе готово МПС - http://www.eenk.com/images//eurologistika.jpg
kuger - майстор
Позавърти къмто Сливен :shock:
kr1100 - майстор
kuger написа:
Що да пробива? Слага една греда от багажник напречно, там да нарежда каквото си иска :
А ти пробвал ли си ??
Гледам Булсаткомовци у нас с 25х25х 1,5 мм напречни CrNi. Опа и аз си взех такива профили, 2 U скоби и гайки и готова.
Да ама това нещо започва да свири над 80 км/ч , над 85 започва виене , над 90 вие та не се трае :?
Съжалявам ,че не взех от ЛИДЛ късичките греди /имаше намалени по 60 лв / и да ги резна посредатаи ги удължа. Тия от ЛИДЛ са за коли лилипути само 120 см широчина.
kuger - майстор
kr1100 написа:
kuger написа:
Що да пробива? Слага една греда от багажник напречно, там да нарежда каквото си иска :
А ти пробвал ли си ??
Гледам Булсаткомовци у нас с 25х25х 1,5 мм напречни CrNi. Опа и аз си взех такива профили, 2 U скоби и гайки и готова.
Да ама това нещо започва да свири над 80 км/ч , над 85 започва виене , над 90 вие та не се трае :?
Съжалявам ,че не взех от ЛИДЛ късичките греди /имаше намалени по 60 лв / и да ги резна посредатаи ги удължа. Тия от ЛИДЛ са за коли лилипути само 120 см широчина.
Не съм пробвал, нямам джип, а и не ми са нужни изгъзици.
За сметка на това на такъв концерт се наслушах от един багажник, че повече не сложих такова нещо.
kr1100 - майстор
трябваше ми спешно за пренасяне на тръби ф110 мм , после на ф 160 мм, а като се постопли и на 1 гофра ф 200мм за канал.
И не съм с "джип" , а с 7 местен пикап ин и много далеч от френски недоразумения :lol:
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14

Тема "Устройство за автоматично включване на автомобилните фарове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: