ivanovbg написа:Кондензаторите имаха наистина ефект докато не ми смениха електромера.Аха. Само ти си даваш знанията в тоя форум, никой друг. А за кондензаторите - закон на Ом. Учебника е "Основи на електротехниката".

ivanovbg написа:Кондензаторите имаха наистина ефект докато не ми смениха електромера.Аха. Само ти си даваш знанията в тоя форум, никой друг. А за кондензаторите - закон на Ом. Учебника е "Основи на електротехниката".
dyaneff написа:Аз повече няма да ти помагам.Добре. Предното мнение обаче няма да си го преразгледам. Човека слага кондензатори да лъже електромера, не познава закона на Ом и се държи надменно. Щом е такъв, да си ги задържи съветите. Към теб с нищо лошо не съм се обърнал. И да, пробвах да включа датчика към смукателният, нищо че не е предназначен за там. Няма промяна. И с другият софтуер, който даде не става. И автокалибрация няма.
ivanovbg написа: Как реши че проблема е софтуерен? Ми тя колата си е работила добре със старите настройки.Колата никога не е работила добре със старите настройки. Откакто я купих. Просто е работила малко по-добре, а когато почнах да ръчкам хептен почна да работи зле. След смяна на филтри малко се оправи.
toolegittoquit написа:Колата никога не е работила добре със старите настройки. Откакто я купих. Просто е работила малко по-добре, а когато почнах да ръчкам хептен почна да работи зле. След смяна на филтри малко се оправи.БА СИ, ВРЕМЕ Е ДА СМЕНИШ ЗАДКОРМИЛНОТО УСТРОЙСТВО
stiv1961 написа: БА СИ, ВРЕМЕ Е ДА СМЕНИШ ЗАДКОРМИЛНОТО УСТРОЙСТВОГрешно се изказах. Колата работеше зле, след това по-зле. След това си купих кабел и я нагласих идея по-добре. Имам чувството, че е станало нещо и се е нулирало газовото ECU. Сега работи почти добре. След смяна на филтри се оправиха и някои други неща.
Gadnyara написа:но в момента това ти отнема възможостта да видиш какви са проблемите.Така е. От друга страна при наличие на емулатор, през цялото време бензиновото ECU си мисли, че сместа е перфектна, когато колата работи на газ, защото има емулатор.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: