hidrazin написа:При по сериозна катастрофа,винтеката заедно с предното стъкло ще е в историята,пък дори да е останала здава,ще е последното нещо което някой ще търси,това е малко като история за сплашване на малките деца.При по сериозна катастрофа се търсят конструктивни изменения по автомобила,спирачки,управление,двигател,грешки допуснати при ремонт и т.н. има си цяла наука автотехническа експертиза,ако на някой му е интересно.Не знам дали се усещаш но започваш точно като тинки,наскоро кълнеше един колега да му изсъхнели дюзите,защото карал с карадена нафта,но клетвите лошо се връщатChefo77 написа:Хидра, да не се пукнеш, че мога да си карам двете коли с една винетка ...Каква съм гад мръсна, долна, нали...
Що бре? Аз такова, поне ми е останало някакво собствено достойнство.
Няма да ставам тинки. На теб ако ти харесва - биттте.
Глей са, то ние сме си такива - тъпанари.
Вместо да гледаме как да си направим бизнеса по-успешен, може да потрошим няколко месеца в безплодни опити как да измамим някого за 100 кинта.
А да ти е хрумвало как ще се развият нещата при ПТП със сериозни щети(да не казвам друго) и установят че винетката ти е невалидна, и нямаш право да се движиш по този път където си направил ПТП ???
Един добър повод застрахователя да си измие ръцете от теб и да те фърли на кучетата.
Ми успех с минетката за двете коли.
Важното е накрая някой да не му се налага да прави минeт..ки на доста хора.![]()