• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 60
Всички имаме коли, нали ?
toolegittoquit - майстор
walko написа:
п.п. Добрият Форд е продадения Форд!
Да-да. Имат много добри бензинови. :) А иначе, Форд е най-народната марка с една от най-ниските цени като нова. Не знам защо очаквате да е Мерцедес.
turbocharged - специалист
9 бона за 13 годишна Toyota. Не е ли прекалено. Форда е доста по-нов, евтин с високо оборудване и е проследим дали това са му километрите. Най-вероятно хубавите му алуминиеви джанти вече имат нов собственик.
stoianov_n - специалист
infomar написа:
За сега се спрях с 80% вероятност, колата да бъде бензинов миниван (100-130 кс) с газова уредба.
За мен миниванът трябва да е с дизелов двигател.Отделно бензин 100 коня е малко за такова купе.
Само да кажа, за зафирата, двигателя е 105 коня, не си заслужава за няколко коня, да влизаш в големия данък. :wink:
kalpev - специалист
+1 за Тойота.
И +1, че е страхотен миниван, но наистина по-добре да е дизел.
Аз карам Версо и е прекрасна кола - здрава, надеждна и сигурна, която не бих се замислял и заменил...само с чисто нова Тойота, де :yawinkle:
stoianov_n - специалист
kalpev написа:
Аз карам Версо и е прекрасна кола - здрава, надеждна и сигурна, която не бих се замислял и заменил...само с чисто нова Тойота, де :yawinkle:
Мдаа, Версото е добро, спор няма, ама проверявал ли си колко струва една дюза, или смяна на съединител....... :shock:
DundyTheCroc - майстор
Версото е супер като кола, дизела им не е зле, ама все пак гласувам да е бензинова. Между другото Авенсис Версо е невероятна машина, обаче са рядкост.
C-Мах я дават здрава кола по статистиките, но 1.6 ще и дойде слаб, трябва поне 1.8, а най-добре 2.0 ;)
walko - специалист
Въпреки че Версото (на Авенсис или Корола, защото има и на Ярис но е малка) е страхотна кола особено дизела! Перфектния семеен автомобил.
Темата много се измести!
Предвид заглавието: Пенсионерска кола!
И това, че 80% от пенсионерите в БГ са с 380-400 лв. на месец. Май сме в много грешен ценови клас! И като цена на колата и като разход на горивото!
Ама карай, поне обсъдихме марките и предпочитанията!
infomar
Срам не срам ще попитам.

Защо всички с които се консултирам, не ми препоръчват Renault Grand scenic 1.6 i 16V (115 Hp) +газ.
Какво толкова им има на Рената, че не ги обичат. Лично аз познавам двама души които има Рено Меган на бензин и имат безпроблемно каране от закупуването преди 6-10 години.
Във форума на Рено нямат някакви жестоки забележки за Renault Grand scenic. Двигателя не е от най-мощните, но с тази кола не се ходи на състезание.... Частите за Рено казват, че не са от най-скъпите и ги имало у нас без проблем. :?
Нямам обяснение, да не би да имат слава от миналото като "трошки" :?
ivanj - специалист
infomar каквото и да вземиш всичко е боклук старите са издухани ,новите пък са направени да си пълен абонат на сервизите.
stoianov_n - специалист
ivanj написа:
infomar каквото и да вземиш всичко е боклук старите са издухани ,новите пък са направени да си пълен абонат на сервизите.
И що така мислиш бе майна?
Я обясни по-подробно, с примери ако може.
infomar написа:
Срам не срам ще попитам.

Защо всички с които се консултирам, не ми препоръчват Renault Grand scenic 1.6 i 16V (115 Hp) +газ.
Какво толкова им има на Рената, че не ги обичат.
Добре де, ти хем питаш, хем не вярваш.Малко на Тинки работата.... :-D
Да 1.6 на сценика беше/е пълен отврат.....На гранд сценика, проблемите са му повече откъм електроника....
И пак ти казвам 1.6 е малко за такова купе, пък и няма смисъл да плащащ висок данък. :wink:
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 60

Тема "Избор на "пенсионерска" кола." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: