• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 22
Всички имаме коли, нали ?
DundyTheCroc - майстор
Не виждам никаква логика в това първата кола да е кочина, да се набиват пари за ремонти, накрая да излезе златна и пак да си е кочина. Какво като е първа кола, в началото се кара с помагач, извън града, леко градско, монтира се парктроник, тренира се паркиране, с една дума се свиква. За пример майка ми е никакъв шофьор, но си взе читава колица и няма една драскотина, като не може сама да паркира си вика някой мъж да помогне :-D
medel76 - специалист
1,3 тойоти и 1,4 опели са 4000-5000 лв не са по джоба ми пай никой не разбира
profesionalist_wood - майстор
А пък вчера разглеждах в фирмения сайт на мерцедес за нови коли класа А и Б,очите ми потекоха :roll: Ама дали си заслужава да набия 18-20 000 евро или ще я потроша по пътищата или ще ми я откраднат :?
http://www.mercedes-benz.bg/content/bul ... -navi:w176
nikolovvd - майстор
medel76 написа:
1,3 тойоти и 1,4 опели са 4000-5000 лв не са по джоба ми пай никой не разбира
Вземай един Форд Фюжън и няма да сгрешиш.
Аз не мога да разбера хората, които набият 40-50 хилядарки за нов автомобил и го държат на паркинга пред блока.
kozl - майстор
А какво е твоето предложение :?
Да закупят гараж примерно за 20-25 хиляди (тука в София) и с останалите пари нова кола :? Вероятно дачия, че по-евтина :roll:
nikolovvd - майстор
Предложението е да се простираме според чергата си и е продиктувано от този цитат:
profesionalist_wood написа:
А пък вчера разглеждах в фирмения сайт на мерцедес за нови коли класа А и Б,очите ми потекоха :roll: Ама дали си заслужава да набия 18-20 000 евро или ще я потроша по пътищата или ще ми я откраднат :?
Не може да живея в панел за 20 000 (примерно) и да отида в Балкан стар за да им дам един куфар пари за купчина ламарини, които струват толкова, защото се наричат Мерцедес.
От друга страна, кога ще направя по-голямо впечетление, когато се предвижвам с последен модел Мерцедес или Форд на 10 години? Колкото повече се набиваш на очи, толкова по-голяма е вероятността да попаднеш между шамарите.
Последна промяна от nikolovvd на вт май 17, 2016 4:12 pm, променено общо 1 път.
DundyTheCroc - майстор
Форд всички ги знаят, че не палят, та крадците не ги закачат :-D
nikolovvd - майстор
Както се казва лоша реклама няма!
Я виж като знаят, че сме бедни, пигрантите ни заобикалят на 500 км.
Народа го е казал - "Всяко зло - за добро".
DundyTheCroc - майстор
Така де, аз що си взех Форд :)
profesionalist_wood - майстор
nikolovvd написа:
Предложението е да се простираме според чергата си и е продиктувано от този цитат:
profesionalist_wood написа:
Не може да живея в панел за 20 000 (примерно) и да отида в Балкан стар за да им дам един куфар пари за купчина ламарини, които струват толкова, защото се наричат Мерцедес.
От друга страна, кога ще направя по-голямо впечетление, когато се предвижвам с последен модел Мерцедес или Форд на 10 години? Колкото повече се набиваш на очи, толкова по-голяма е вероятността да попаднеш между шамарите.
Що баш между шамарите? :-D Та ония с зелените елечета от синя зона не смеят да погледнат към мерджан последен модел на някоя мутра и им бият теманета :lol:
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 22

Тема "кола до 3200-3500лв" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: