simplex написа:Имам един приятел , занимаващ се с части втора употреба.Ако мога с нещо , ще помогна.egomen66 написа: Я разцъкай там , какво става с Форда.Нищо не става, върви. Само да му сварваш да му сменяш работи по ходовата част.

simplex написа:Имам един приятел , занимаващ се с части втора употреба.Ако мога с нещо , ще помогна.egomen66 написа: Я разцъкай там , какво става с Форда.Нищо не става, върви. Само да му сварваш да му сменяш работи по ходовата част.
simplex написа: И накрая - НАЙ-ГОЛЕМИЯТ проблем. Взех си нов часовник от моргата, защото на старият дисплеят беше заминал. Да, ама като пусна фаровете, подсветката на новият часовник видимо отслабва. Е*ал съм го и ремъците и лагерите. Часът не мога да видя колко е. Пооомооощщщщ!6 без 10 е! А и тия си подсвирват,но недразнещо
simplex написа:...Между другото, казват че Dayco ставали, но били доста шумни при каквито и да е било проблеми и препоръчват ако нещо шуми, да се смени ремъка с по-"тих"...
simplex написа:...И накрая - НАЙ-ГОЛЕМИЯТ проблем. Взех си нов часовник от моргата, защото на старият дисплеят беше заминал. Да, ама като пусна фаровете, подсветката на новият часовник видимо отслабва. ..
simplex написа:Ей за това нищо не пиша. В руският форум са по-сговорчиви.Аз ако почна да пиша....
simplex написа: Лято, плаж море - не обичам топлото!А и нормални хора на слънчака не почиват бе!Ти сериозно ли...Ако сега не забършеш нещо на плажа....зимата сигурно няма кво....ето от къде ти почват проблемите....
Нямало да си вдигне гащите. Аман от форумни, виртуални е*ачи...
simplex написа:Нямам нужда, защото вече си имам някого, може би?Ми кво да правя, като съм свикнал все да съм отдолу, я под кола, я под жена....А лятото в слънчака можеш да забършеш само срамна болест.
Аз нямам нужда да се правя на мъж, явно ти имаш?Много е жалко, ако търсиш такива неща в слънчака, щото другаде не можеш?
Пък и ако толкова...винаги има студентки.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: