• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 22
Всички имаме коли, нали ?
egomen66 - майстор
simplex написа:
egomen66 написа:
Я разцъкай там , какво става с Форда.
Нищо не става, върви. Само да му сварваш да му сменяш работи по ходовата част. :-D
Имам един приятел , занимаващ се с части втора употреба.Ако мога с нещо , ще помогна. :partyman:
Chefo77 - майстор
Той и другият е свирел, но не си го чувал от първия. Същия проблем имах с Темпрата - вкарах я за десен (аз настоявах че е той), смениха го - на дроб. И пак вие. Обратно, смяна и на левия, извинения на момчетата че са им се карали заради мен - и нови. Така или иначе трябва да ги смениш.
А тя Фиестата не беше ли с цели носачи с "вградени" шарнири и/или тампони? :?
DundyTheCroc - майстор
А какъв е ремъка като марка? Погледни аксиалната сходимост на ролките как е.
Днес за спорта и аз човърках Фиеста :-D
Chefo77 - майстор
Уф че си тиква амааа.
Часовникът ти е направен така умишлено. Свети си силно при изключени фарове (през деня), а вечерта като ги пуснеш, светлината намалява, за да не ти изкарва очите :lol: :lol: :lol:
ivanovbg - майстор
simplex написа:
И накрая - НАЙ-ГОЛЕМИЯТ проблем. Взех си нов часовник от моргата, защото на старият дисплеят беше заминал. Да, ама като пусна фаровете, подсветката на новият часовник видимо отслабва. Е*ал съм го и ремъците и лагерите. Часът не мога да видя колко е. Пооомооощщщщ!
6 без 10 е! А и тия си подсвирват,но недразнещо :weedman:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=k7nZQoPCh7Y[/youtube]
Направо ти съчувствам. Толкова бой да хапваш от жена ти, че си закъснял... Продай Фордо и си вземи едно Сейко. Мое да одиш пеш, но хем нема да си бит, хем нема да мислиш за ремъци и ...! :idea:
:partyman:
stoianov_n - специалист
simplex написа:
...Между другото, казват че Dayco ставали, но били доста шумни при каквито и да е било проблеми и препоръчват ако нещо шуми, да се смени ремъка с по-"тих"...
simplex написа:
...И накрая - НАЙ-ГОЛЕМИЯТ проблем. Взех си нов часовник от моргата, защото на старият дисплеят беше заминал. Да, ама като пусна фаровете, подсветката на новият часовник видимо отслабва. ..
:-"
stoianov_n - специалист
simplex написа:
Ей за това нищо не пиша. В руският форум са по-сговорчиви.
Аз ако почна да пиша....
А ти като пишеш, четеш ли...... :-D

Аз се чудя кво се занимаваш с тоя форд.....лято.... плаж.... море.....аз ако бях нямаше да си вдигна гащите цяло лято..... :-D
DundyTheCroc - майстор
Сложи един Гейтс и ще спре да пее. На часовника вместо крушка сложи диод :)
stoianov_n - специалист
simplex написа:
Лято, плаж море - не обичам топлото!А и нормални хора на слънчака не почиват бе!
Нямало да си вдигне гащите. Аман от форумни, виртуални е*ачи... :partyman:
Ти сериозно ли...Ако сега не забършеш нещо на плажа....зимата сигурно няма кво....ето от къде ти почват проблемите.... :-D

Кажи ся, кво ши праим с часовника. :?
stoianov_n - специалист
simplex написа:
Нямам нужда, защото вече си имам някого, може би? :) А лятото в слънчака можеш да забършеш само срамна болест.
Аз нямам нужда да се правя на мъж, явно ти имаш? :partyman: Много е жалко, ако търсиш такива неща в слънчака, щото другаде не можеш? :weedman:
Пък и ако толкова...винаги има студентки. :lol:
Ми кво да правя, като съм свикнал все да съм отдолу, я под кола, я под жена.... :-D
А пък чуждото е най-сладко.А за болест, не съм хващал, но други "работи", много пъти, ама като се бутам където не трябва..
А не вярвам ти да имаш някого....щото там вървят едни пари.....а пък ти не си много по даването... :lol:

Кажи ся кво ще правим по твоите проблеми?
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 22

Тема "Температура на Fiesta - сериозен проблем" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: