Всички имаме коли, нали ?

Обухте ли вече зимните гуми ?

58%
да
153
42%
не
110

Общо гласове: 263

DundyTheCroc - майстор
Нищо им няма на летните на по-хладно, освен това, че не влизат в температурен режим и нямат оптимално сцепление, така че по-леко с газта :wink:
miroki - майстор
nikolovvd написа:
На лентите гуми става ли им нещо като се карат в студено време?
Не.
miroki - майстор
DundyTheCroc написа:
В Практикер пуснали гуми Нексен на "промоция", 205/55/16 с 10-11 лева над цената в Диана, иначе отстъпка за монтажа там, ясно кой е доставчика :-D
Иначе днес пробвали да гепят Форда, вкарах го в гаража, ще карам Нисана с Фулда, май 6ти сезон им идва зимъска :weedman:
Аз от Дианата си купих, имах 25% отстъпка на гуми и монтаж и за това отидох там. Оказа се, че с монтажа излязоха с 10 лв. по-скъпи същите гуми отколкото при ЖИЖО без отстъпки.
Домързя ме просто да си изпускам реда заради 10 лв, но повече няма да отида там.
DundyTheCroc - майстор
Аз заръчвам от Диана по Интернет, а после монтажа в кварталната гумаджийница тънкана :-D
miroki - майстор
По интернет няма да ми важи отстъпката и ще станат с 20 лв. по-скъпи (това за 2 гуми). Просто другите продавачи на гуми предлагат безплатен монтаж, при покупка на гуми. Някои и безплатни торби. А в Дианата торбите, малките са по 1 лв.
stoianov_n - специалист
https://www.24chasa.bg/novini/article/5844032

"Катаджиите ще следят дали автомобилите са в изправност, работи ли парното и снабдени ли са с най-необходимото – вериги, резервна гума и триъгълник."

:lachtot: :lachtot: :lachtot:
DundyTheCroc - майстор
Хаха, парно, аз обичам докато карам да ми е ладно :-D
Иначе по темата, сменях накладки и сложих и зимните гуменетки да не вдигам два пъти колата.

Прикачен файл

14853148_10210775707773823_7688479103546608351_o.jpg

Прикачен файл

14889906_10210775706693796_8956863983469112639_o.jpg
nikolovvd - майстор
И веригите ли са станали задължителни?
DundyTheCroc - майстор
nikolovvd написа:
И веригите ли са станали задължителни?
То и зимните гуми не са станали още, а вериги се изискват само ако е указано със знак.

Тема "Сложихте ли вече Зимните гуми ??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: