Всички имаме коли, нали ?
stoianov_n - специалист
"Купувам здрава централна конзола за Пасат Б3.
Най-ниската цена печели, за правилата - предложението ми е 12/15лв.
За контакти - ЛС или телефон 087-шест-пет----------
п.п Това е стар автомобил, луди цени за 20 годишна пластмаса - не обръщам внимание на такива предложения. Не съм евангелист и мога да си карам със счупената пластмаска неограничено време, ако не намеря нещо изгодно."

А познайте на кой е обявата.... :-D
jekasus - майстор
mupk0 написа:
Ден на траур
stoianov_n написа:
А познайте на кой е обявата....
Жив е той, жив е! :-D
nikolovvd - майстор
Там в Несебър.
kozl - майстор
stoianov_n написа:
"Купувам здрава централна конзола за Пасат Б3.
Най-ниската цена печели, за правилата - предложението ми е 12/15лв.
За контакти - ЛС или телефон 087-шест-пет----------
п.п Това е стар автомобил, луди цени за 20 годишна пластмаса - не обръщам внимание на такива предложения. Не съм евангелист и мога да си карам със счупената пластмаска неограничено време, ако не намеря нещо изгодно."

А познайте на кой е обявата.... :-D
Жеката ли ги ръси такива емоционални обяви :? :lol: Ами на мен ми подариха за предишния проскубан лъв и не мога да преценя за колко се предлага подобен чарк в моргите. Но поради такива тинкови разсъждения, частите за бившото ми пежо 305 изчезнаха от авто моргите. Собствениците пък разсъждават "за какво да ми заема място врата за която никой не дава повече от 10 лева". Така еднаж га обикалях моргите и гледам кашон с мигачи за 305, целия кашон за 15 лева :shock: . И се доредих не само с мигачи ами и с кашон. В СФА имаше само цена, сега и тва го нема. И аз бях готов да я платя тази цена, но зад цената се оказа, че няма стока. Купих последния фар от СФА за моята кола. Е имаше перипетии. Първо ми върнаха капарото, щото пратката не бе доставена и след месец се обаждат, че фара е дошъл и ако пожелая може да си го заплатя и получа. Грабнах го. Светна като нов с малка разлика от другия дето беше на към лето над десето.
Доста пари съм похарчил по дъртото пежо, но го купих за 1000 долара. Возия на елегантен файтон. С 60 и неколко коня, и купе над тоня, бързо угасват спортните страсти. С клиренс двадесет и два, подходящо бе да гази в родната среда, без да изрисува по терена от коремната следа. А под преднато чине ръмжеше глас на сексуален дзвер. Мноо пъти съм чувал реплики като "чука яко като Дизел".
Eх носталгия. А новите коли за некои са си само на мечти, за други купища от екстри. Още преди да си помислиш да натиснеш педала на газта и колата се ускорява. Сама пали, сама гасне, тръгва спира и самостоятелно пък се паркира. А за водача ко остава :? Да се намърда удобно на креслото, па даже мое и да не гледа пейзажа зад стъклото :-D
Аве читателите вие такива коли ли сакате :roll:
Дека е усещането "направи си сам". Кви станаа тея технолоджии дека, за да си смениш крушката на фара ти требе компютер и робот ента технология :? И ко стаа, е пример като един френд са :? У глави и недоумева как да си смени крушката на реното мегалан оте вика "Некакси външно я виждам дека е, ама вътрешно не моа да я докопам". :lachtot:
nikolovvd - майстор
На Мегана ти требе крик, за да смениш крушка на фара! :lol:
Като да първи път отнема 40-45 минути. :wallbash:
kuger - майстор
nikolovvd написа:
На Мегана ти требе крик, за да смениш крушка на фара! :lol:
Като да първи път отнема 40-45 минути. :wallbash:
Кой Меган визираш, моя ли? Губиш от всякъде :-D
kozl - майстор
Твоя е дрът. Не е замислен за роботизирано сервизно обслужване. :-D
karoto - специалист
kozl написа:
"Некакси външно я виждам дека е, ама вътрешно не моа да я докопам". :lachtot:
И аз го имам този проблем с габарита отляво на моето 607 :-D :-D
Chefo77 - майстор
Е, добре е да има от време на време перипетии. На Фиатката във вторник вечерта изведнъж изчезнаха спирачките. Т.е. там си бяха, но искаха силен десен крак, за да действат. Майсторът ми в болнични, чак в понеделник щеше да е на линия. Използвах момента да сваля акумулатора за заряд на профи машина и от безвремие чак в петъка ми дойде музата. Преглед "на печата" установи нулев вакуум от вакуум помпата. Добре, че беше колегата (кой да знае, че тия помпи се ремонтират) - отворихме я, завъртяхме лопатките, затворихме - воала!
Междувременно установих, че като свикнеш с комбито, седанът е много неприятен автомобил за работа :) :)
kuger - майстор
kozl написа:
Твоя е дрът. Не е замислен за роботизирано сервизно обслужване. :-D
Па я съм си роботче, бре :-D А и колко му е да развия две М10 болтчета, и фара е в ръцете ми.

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: