montoya написа:.При теб вероятността да срещнеш роднина или приятел на Петрохан или за Монтана е почти 100%.
На мен тези неща никога не са ми трябвали за пасата, но съм измъкнал доста хора зимата от затруднено положение. Ако просто ти се случи да си в планината, нощес, закъсал отвън -20 градуса, ще ти се иска да мине един добре оборудван автомобил.
Всички имаме коли, нали ?
nikolovvd
- майстор
1478 мнения в "Сложихте ли вече Зимните гуми ??"
kozl
- майстор
Некога га се чакаше на дълъг ред за гуми СССР и баба Вида, моят кум ме уреди с Дънлоп 6 мм грайфер. На гумата имаше реклама за 2 обиколки на земята. Още като ги подкарах и овациите почнаха. Много лесно превъртаха задните колела на ладата също като в USA филм. До тук добре
ала спирането зле
И на опашката за баба Вида. С тези Дънлопи нищо чудно да превъртиш 2 пъти екватора. Твърди като стомана. Нямат износване. Та от тогава старая се втора употреба да не ползвам. Но въпреки това като се сдобихме със собствена семейна жигула и празна касичка бръкнах в тира с гуми. Тамън си бях харесал некакви с грайфер и тираджията ми носи едни Мишлени съвсем като състезателните на формулите. Останали с мин.грайфер към 2,5-3 мм и на всичко отгоре напукани. Обаче държаха. Това лятото до зимаска бях с Баруми на жигулето.
Първите ми "зимни" гуми бяха Гудиър всесезонни на пежото 305 като предни. Много шумни и преди 30 000 км вече бяха с мин.грайфер. На пежото винаги съм ползвал различен размер предни 185 и задни 165 гуми, защото отзад беше тясно, а отпред влизаха и по-широки гуми. А стандарта беше 155/80/14. С пежото съм ползвал задни регенерати на Малатеста и останах много доволен и от тежестите по джантата и като поведение като зимни гуми. И все пак за кола повече от тон и двигател малко над 60 коня евтините гуми и прилегат. Евтини, но пък като са и нови

Първите ми "зимни" гуми бяха Гудиър всесезонни на пежото 305 като предни. Много шумни и преди 30 000 км вече бяха с мин.грайфер. На пежото винаги съм ползвал различен размер предни 185 и задни 165 гуми, защото отзад беше тясно, а отпред влизаха и по-широки гуми. А стандарта беше 155/80/14. С пежото съм ползвал задни регенерати на Малатеста и останах много доволен и от тежестите по джантата и като поведение като зимни гуми. И все пак за кола повече от тон и двигател малко над 60 коня евтините гуми и прилегат. Евтини, но пък като са и нови

DundyTheCroc
- майстор
Който се мисли за трамвай така става 

stoianov_n
- специалист
https://www.24chasa.bg/novini/article/5845871
"Униформените ще налагат глоби без никакъв гратисен период за шофьорите, като те варират от 50 до 200 лева. Катаджиите дори ще проверяват дали работи парното и климатика в автомобила, за да не се изпотяват прозорците."
А Тинки, ни парно има, ни климатик...
"Униформените ще налагат глоби без никакъв гратисен период за шофьорите, като те варират от 50 до 200 лева. Катаджиите дори ще проверяват дали работи парното и климатика в автомобила, за да не се изпотяват прозорците."

А Тинки, ни парно има, ни климатик...

DundyTheCroc
- майстор
Поредната журналистическа простотия, номера за гумите се изтърка, почна парното. Разбира се е елементарно да се провери в закона, че няма какво да проверяват и за какво да те глобят ако не ти работят духалките.
Тема "Сложихте ли вече Зимните гуми ??" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература