Всички имаме коли, нали ?
kozl - майстор
Chefo77 написа:
Е, добре е да има от време на време перипетии. На Фиатката във вторник вечерта изведнъж изчезнаха спирачките. Т.е. там си бяха, но искаха силен десен крак, за да действат. Майсторът ми в болнични, чак в понеделник щеше да е на линия. Използвах момента да сваля акумулатора за заряд на профи машина и от безвремие чак в петъка ми дойде музата. Преглед "на печата" установи нулев вакуум от вакуум помпата. Добре, че беше колегата (кой да знае, че тия помпи се ремонтират) - отворихме я, завъртяхме лопатките, затворихме - воала!
Междувременно установих, че като свикнеш с комбито, седанът е много неприятен автомобил за работа :) :)
Само леваците имат силен ляв. Работоспособността на спирачната система при неизправен вакумен усилвател се проверява с другия неразглезен крак. Ако пробата е оставила отпечатъци по предния джам, значи след усилвателя спирачната система е редовна :wink:
Chefo77 - майстор
Аз си подавам газ и спирам с десния крак, другият си ми е за съединителя. Да видиш какъв филм стана като се качих за първи път да карам кола с автоматична кутия - собственика си разби носа в предното стъкло :lol:
Ами да си е сложил колана, нали :lol:
nikolovvd - майстор
Добре че без колан не потеглям.
Получавам колата от Балкан стар и потеглям от шоурума. До бариерата са 10 метра и като посегнах да натисна съединителя, а на мястото му се оказа спирачката, сети се какво стана. Добре че бяха коланите и скоростта малка, че нова кола с нови гуми на чист хубав асфалт направо през прозореца си излизаш. Като излязох от двора и на първия светофар същата работа и вече свикнах. :-D
p.v.x - майстор
Има и по лоши ситуации.
Представете си , че ускорявате колата , с цел да върви по инерция по дълго време.
Във момента в който си решил , че е достатъчно , и бързо решиш да я освободиш от скорост. :lol: :lol: :lol:

Така че умната. :-D

:rock:
montoya - майстор
p.v.x написа:
Има и по лоши ситуации.
Представете си , че ускорявате колата , с цел да върви по инерция по дълго време.
Във момента в който си решил , че е достатъчно , и бързо решиш да я освободиш от скорост. :lol: :lol: :lol:

Така че умната. :-D

:rock:
:finga: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer:
nikolovvd - майстор
Що оставяте темата да потъва бе калпазани?!
montoya - майстор
:?
kuger - майстор
Тинки се спомина, но темата му живее!! Честно, липсва ми, няма с кого да си изтъпявам зъбите!
Не оставяйте спомена да изстине :shock:
Но, той е феникс, ще възкръсне от пепелищата на унищожителния огън! Ще ни залее с новата ....... марка кола, примерно как се долива лятна течност през зимата, така, че да не замръзва.
пп: Тинки, четеш, дяволе! Пускай новия акаунт, че да те почваме, липсваш ни!
kozl - майстор
Тя тая тема за Тинки ли е или за Пасатко. Оти пасати има, ама тинкита :?
nikolovvd - майстор
Малко търпение да видите какво Мицубиши ще си купя.

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: