SEV написа:Днес на служебната кола сложиха Нексен,доста безшумна на първо четенеОт вчера и аз съм с Nexen.
Прикачен файл:
Nexen.jpg (58.94 KиБ) Видяна 1461 пъти
SEV написа:Днес на служебната кола сложиха Нексен,доста безшумна на първо четенеОт вчера и аз съм с Nexen.
zdravcho написа:Колкото е по V образен профила на протектора, толкова са по добри гумите на мокро и не чак толкова добри на сняг. На снимката като никак не разбиращ човек имам усещането, че поне на сняг най-лявата гума ще е най зле. Просто има само 20% от ламелите на другите две гуми, но като че ли на мокро ще е най-добрата гума.Ако има гумаджии или хора по-навътре в тънкостите на тази материя да споделят коя гума/шарка за кои условия и начин на шофиране е подходяща? Всичките са зимни, въпреки че някои изглеждат по-зимни от други. Прави ми впечатление последно време, че ламелите в блокчетата на зимните гуми, някои производители ги правят прави и по-широки, за разлика от други - по-тесни и вълнообразни. Има ли тази разлика някакво съществено преимущество или е просто някакъв рекламен трик?Прикачен файл:gumi.jpg
SEV написа:От вчера и аз съм обул колите със зимните,дали не подраних.Вчера в 18 часа беше 22 градуса.Каквото такова.Тук вали яко. Вчера 33 литра на кв.м., а днес се очаква към 35. За разлика от вчера, когато валя предимно през нощта, сега освен през нощта продължава и през деня. Добре че е 9-10 градуса и вали дъжд. Ако беше сняг Видин щеше да е поне под метър сняг и обявено бедствено положение.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: