• 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 60
Всички имаме коли, нали ?
kuger - майстор
infomar написа:
Срам не срам ще попитам.

Защо всички с които се консултирам, не ми препоръчват Renault Grand scenic 1.6 i 16V (115 Hp) +газ.
Какво толкова им има на Рената, че не ги обичат. Лично аз познавам двама души които има Рено Меган на бензин и имат безпроблемно каране от закупуването преди 6-10 години.
Във форума на Рено нямат някакви жестоки забележки за Renault Grand scenic. Двигателя не е от най-мощните, но с тази кола не се ходи на състезание.... Частите за Рено казват, че не са от най-скъпите и ги имало у нас без проблем. :?
Нямам обяснение, да не би да имат слава от миналото като "трошки" :?
Здрасти и от мен!
Бях пред твоя избор преди година и няколко месеца. Като теб питах, разпитвах /с уговорката, че марката беше избрана./ От началото на 2006 г. карам Рено, второ по ред, дизел, и хич не ми пука какво мислят другите за марката. Само ще ти препоръчам, ако се спреш на Рено дизел, избери 1,9dci, но 130 коньовото. Този мотор е изчистен от детските болести на 120 коньовото.
Виж това:
http://www.mobile.bg/11453720045890982 на това е същия мотор като на гранда /за мен е голям гранда/
Ще останеш учуден колко багаж бере.
А това е сегашната ми, и предполагам последната кола в живота ми:
Прикачен файл:
тва вече е мое.jpg
Chefo77 - майстор
Това Рено както много други ли е, карето да върви комплект с полуоската?
infomar
kuger написа:
Здрасти и от мен!
Бях пред твоя избор преди година и няколко месеца. Като теб питах, разпитвах /с уговорката, че марката беше избрана./ От началото на 2006 г. карам Рено, второ по ред, дизел, и хич не ми пука какво мислят другите за марката. Само ще ти препоръчам, ако се спреш на Рено дизел, избери 1,9dci, но 130 коньовото. Този мотор е изчистен от детските болести на 120 коньовото.
Виж това:
http://www.mobile.bg/11453720045890982 на това е същия мотор като на гранда /за мен е голям гранда/
Ще останеш учуден колко багаж бере.
А това е сегашната ми, и предполагам последната кола в живота ми:
Прикачен файл:
тва вече е мое.jpg
Добро е, но за него към цената му добави и 20% ДДС (до уточнено по телефона) и цената му става 8500+1700 = 10200 :lol: Не е по възможностите ми. От дизел твърдо се отказах - бензин и.... евентуално газово и то ако в колата е вече монтирано.. ако няма, така ще си остане.

Интересно, че и в Германия минивановете държат високи цени, що ли :shock: А аз се надявах там да са ниски.....
ivanj - специалист
stoianov_n написа:
ivanj написа:
infomar каквото и да вземиш всичко е боклук старите са издухани ,новите пък са направени да си пълен абонат на сервизите.
И що така мислиш бе майна?
Я обясни по-подробно, с примери ако може.
infomar написа:
Срам не срам ще попитам.

Защо всички с които се консултирам, не ми препоръчват Renault Grand scenic 1.6 i 16V (115 Hp) +газ.
Какво толкова им има на Рената, че не ги обичат.
Добре де, ти хем питаш, хем не вярваш.Малко на Тинки работата.... :-D
Да 1.6 на сценика беше/е пълен отврат.....На гранд сценика, проблемите са му повече откъм електроника....
И пак ти казвам 1.6 е малко за такова купе, пък и няма смисъл да плащащ висок данък. :wink:
Ми ти си го написал
електроника
А тези дето идват втора употреба са 300 000 ++++км
stoianov_n - специалист
ivanj написа:
Ми ти си го написал
електроника
Абе и ти си прав, ама....какво да се купи човека тогава....нито ново, нито старо... :?
nikolov333 - майстор
Най-добре нещо от лизинг върнато заради вноски..ама де тоя късмет.. :drinkers:
stoianov_n - специалист
Нещо такова...примерно...
https://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0% ... 0%B8%D0%BD

Това е моят избор за ван с бензинов двигател. :wink:
Сравнително малък ван, но с достатъчно място, здраво, просто и евтино окачване, корав двигател, със сравнително добър разход/важи само за 1.8/.
А пък ще му останат пари и да я обслужи както трябва и да почерпи.
:partyman:
ivanj - специалист
stoianov_n написа:
ivanj написа:
Ми ти си го написал
електроника
Абе и ти си прав, ама....какво да се купи човека тогава....нито ново, нито старо... :?
Аз ходих до Германия и си докарах кола от там.И пак не съм доволен, и със сервизна история защото беше още в гаранция.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 60

Тема "Избор на "пенсионерска" кола." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: