Всички имаме коли, нали ?
Chefo77 - майстор
Мнооого добре е измислено, гледал съм я.
kr1100 - майстор
Гост написа:
И то при условие, че Тинки спря да си пише в темата.
Ама той си пусна нова тема- за панела на авторадиото.
:? :shock: я , я къде , къде е темата ? Как съм я пропуснал :?

Гост благодаря . Малейй , че нова тема . Е инресно е и с нов ник и пак същите мнолози :mrgreen:
Последна промяна от kr1100(стар) на вт фев 14, 2017 5:45 pm, променено общо 1 път.
Гост - специалист
Заповядай
viewtopic.php?f=36&t=56390
sinfon - специалист
stoianov_n написа:
Аз, направо ме е страх/срам да пиша тука че съм майстор.....баси, тва стана обидна дума тука.В кви сервизи ходите бе хора.Влезте във форумите за колата която карате, там по градове хората казват кой са правилните майстори.
"Майсторе" ми викат, защото не ми знаят името!
Влизам по форумите, питам те къде ти е сервиза, както и тоя на Кирилчо - и двамата се правите на ни лук яли, ни лук мирисали! Ами и по форумите не можем да разберем кои са читавите сервизи или вашите не са такива, защото се криете?! И не, не ми отговаряй, не ми се и оправдавай като ученичка!
Chefo77 написа:
Като не ти харесват условията (ВЪНШНИ хора в сервиза не се допускат), сервизи бол.
Такива случаи като този индивид с полуоската не се коментират! Разбира се, че не е нормално. Пак се радвай, че не караш скъпа откъм части кола И наистина - доверието е на първо място!
Аз на келеш като себе си не вярвам, на някой серсемин в сервиза, който не познавам ще му вярвам!? Лафа "Най-добре да не гледаш, като ти оправят жената и ти оправят колата" от къде ли идва?!
nikolovvd написа:
...а те са опитали да и свалят оригиналната лайсна на таблото (махагон ли е кво ли е).
Тинки хубаво си правеше колите сам, но можеше поне да слага читави части, а не от моргите II-ра ръка.
Налага се да чета, налага се! Просто не съм толкова богат да ми чупят колата и да си плащам за това отгоре на всичко! Ако ще си я счупя, поне да го направя сам - и безплатно!
kr1100 написа:
А по конкретната тема - влезте в VW форума и почетете съветите и бисерите на "нашия форум майстор" Лесно ще го познаете и по ника " инжектопляктор"
Здравееейййй?! Аз МАЙСТОР?! НЕ, МЕРСИ! НЕ МЕ ОБИЖДАЙ ТАКА БЕ! Аз на колите правя само машинките на ел.стъклата!
Chefo77 написа:
Замислям се аз за едно Волво за работна, но ще изчакам Тинки да си каже мнението като експерт по автомобилите ...
Аз поне нямам дрисливо радио фуджикура("фани ме за к*ра" му е марката ако питаш мен!) без RDS! Моето хем по-старо, хем по ларж!
montoya - майстор
Волво 740 комби с двигател на ауди. Аз предпочитам голям бензин, ама има и петак дизел с турбина без променлива геометрия.
Chefo77 - майстор
sinfon написа:
Chefo77 написа:
Като не ти харесват условията (ВЪНШНИ хора в сервиза не се допускат), сервизи бол.
Такива случаи като този индивид с полуоската не се коментират! Разбира се, че не е нормално. Пак се радвай, че не караш скъпа откъм части кола И наистина - доверието е на първо място!
Аз на келеш като себе си не вярвам, на някой серсемин в сервиза, който не познавам ще му вярвам!? Лафа "Най-добре да не гледаш, като ти оправят жената и ти оправят колата" от къде ли идва?!
Идва оттам, че много клиенти реват като малки момиченца, когато трябва да се удари някъде с чук. А такива плиткоумници като теб пък ги гонят, за да не ги замерят с чука.
sinfon написа:
Chefo77 написа:
Замислям се аз за едно Волво за работна, но ще изчакам Тинки да си каже мнението като експерт по автомобилите ...
Аз поне нямам дрисливо радио фуджикура("фани ме за к*ра" му е марката ако питаш мен!) без RDS! Моето хем по-старо, хем по ларж!
Ами нямаш. Всеки с IQ над 60 би се осведомил що за марка е "Накамичи", преди да се прави на оригинален. Вижда се, че не си се осведомил, но познавайки те, е ясно защо.
И да, нямаш. Имаш обаче изнасилен Пасат с изнасилена боядисана конзола - счупена, докато си я изнасилвал с недъгавите си пръстенца. Което съвсем пасва на изнасиления ти задник. Или не е изнасилван, даден е даром? Не отговаряй, просто го поемай. Празнувай Св. Валентин като всеки нормален задникодав.
sinfon - специалист
Chefo77 написа:
Идва оттам, че много клиенти реват като малки момиченца, когато трябва да се удари някъде с чук. А такива плиткоумници като теб пък ги гонят, за да не ги замерят с чука....Ами нямаш. Всеки с IQ над 60 би се осведомил що за марка е "Накамичи", преди да се прави на оригинален. Вижда се, че не си се осведомил, но познавайки те, е ясно защо. И да, нямаш. Имаш обаче изнасилен Пасат с изнасилена боядисана конзола - счупена, докато си я изнасилвал с недъгавите си пръстенца. Което съвсем пасва на изнасиления ти задник. Или не е изнасилван, даден е даром? Не отговаряй, просто го поемай. Празнувай Св. Валентин като всеки нормален задникодав.
Чукът не е инструмент за ремонт, а за забиване на пирони
А накамичи, накамаши, яромаши... баси смотаното радио. Роадстара, който взех за 5лв има AF и RDS. И по външен вид, и по екстри е на нивото на неото за 20лв, което взех ново от кауфланд и го подарих на един циганин след това.
Това накамичи е като кастофоните СОНИ или СЪННИ в продавалника. :-D Или телефоните JEEEP. :-D Толкова оргинален модел рядко можеш да видиш, какъвто си взел ти. Що не си запалиш и един лагерен огън в колата, да не мръзнеш зимата, а?!
И карам пасат със здрава конзола. А ти караш фияд с долнопробно радио. КО РЕЧИ?
Че и се мислиш за оргинален?!
Chefo77 - майстор
Караш, ама друг път. Седиш в него и правиш "Бррр", защото много, ама МНОГО ти се иска да върви. Като с жените - много ти се иска някоя да ти обърне внимание, но тя вече си има цикъл, втори не И трябва.

Ето, да четеш. Че IQ-то ти не стига дори да го намериш.

https://en.wikipedia.org/wiki/Nakamichi

Между другото, вече нямам. Някой изстрадал наркоман прецени, че му трябва повече. Да е жив и здрав. И тяхната, и твоята не е лесна.
sinfon - специалист
Chefo77 написа:
Ето, да четеш. Че IQ-то ти не стига дори да го намериш. https://en.wikipedia.org/wiki/Nakamichi
Недей ми дава WIKI-то, защото там може да пише за истинската марка, не за китайското менте. Между двоето накамичи и нео-то за 25 кинта от кауфланд разликата е само лепенката на предния панел. В китай ги правят с каквато марка поръчаш. И ясно си се надишал с паркетно лепило, ако си мислиш, че аз жена си нямам.
Или просто се точиш да ми ставаш жена ли!? :?
Chefo77 - майстор
Тинки, кого заблуждаваш бре?
Ти и жена? Други вицове знаеш ли, или този си го пазеше специално за 14.02?
Между другото, ще взема да се разтърся за обикновено радио като твоето. Не защото си падам по старото, а защото се надявам, че няма да предизвиква интерес в наркоманите ...

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: