Всички имаме коли, нали ?
montoya - майстор
Изпуснах, къв беше последния проблем на някой с колата?
bulhomes2 - майстор
А к'во щеше да става кат' станат 100 страници? Че ще е утре към обед предполагам...
Гост - специалист
Какво трябва да стане- собствениците на сайта трябва да платят на Тинки приличен хонорар или поне да му подарят рамка за авторадио.
Щото с темата си за пасатко е генерирал над 35000 преглеждания!
Тинки е златното им яйце и такива тролове със свещ да търсят- няма да намерят.
nikolovvd - майстор
Гост написа:
Тинки е златното им яйце ...
Кокошка, кокошка, която снася златни яйца. :lol:
gogo7777 - майстор
Тинки може да бие даже темата за боклуците от Лидъла ако иска. :wink:
Недай си боже да се счупи някое копче по касетофона или колата, примерно.
nikolovvd - майстор
Никога не е късно да стане за резил. :lol:
montoya - майстор
Някой щеше да бъде почерпен за стотната страница, ама беше писано някъде от 80 до 90 страница и не си спомням, кой точно щеше да бъде почерпен подобаващо
jekasus - майстор
sinfon написа:
Ако си говорим откровено, бях сменил 2 дюзи, двата ангренажа, накладки, гуми, гарнитура на глава, термостат, масло, нафтов филтър, маркучи, стартер, подгревни свещи, като освен това минах през "диагностики" на майстори, за които си плащах и ме лъгаха. Докато намерих най-накрая един читав. Съветът на един от майсторите беше да паля колата със стартов спрей. И такъв купих, докато не разбрах, че така не става и мога да си паля само косачката с тоя спрей. За 2 месеца налях 500-600лв в кола която и тя струва толкова.Аз обичам простите работи, които РАБОТЯТ, без да имат КАПРИЗИ.
Леко коригирах поста ти, да няма излишни работи.
Взех си Гоуф 3/1997/ комби 1.6 пълна инжекция с газово, монтирано в лицензиран сервиз, майстора го знам, ще го пишем един от най-добри в Добрич. Бутилка на мястото на резервна гума.
Гражданска е до май месец, гумите са толкова добри, че предната ми кола не е виждала такива.
Шибидах, абс, алармата пък била няква скъпа....
Парното работи, всички кружки работят.
Предница абсолютна здрава, ремъка е на 28000.
Единствено не е баш външно и няма климатик...
С прехвърлянето е 750 лв.
И аз заделих бюджет 500 лв за ремонти :-D
Забравих - нямам какво да ми дрънчи, щото ме мързи да отделя време да вържа музиката от предната кола. :-D
sinfon - специалист
jekasus написа:
С прехвърлянето е 750 лв.
Браво. На мен с прехвърлянето, чупен стартер и куп проблеми ми излезе 650 с прехвърлянето. В Бургас читава кола няма да намериш за такива пари.
Chefo77 - майстор
Знаем, всички сме чували за бургаската мафия, търгуваща с евтини коли ... :wink:

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: