• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
Всички имаме коли, нали ?
dyaneff - майстор
От Хюндай съм правил само Ацент 2006г, бензин. Невероятно добре направен автомобил.
lov - майстор
До сега бях на принципа купуваш ново и караш без да жалиш. Колата е да ми слугува на мен а не обратното аз на нея. :lol: Взема ли да се замислям дали утре ще запали и дали ще мога да стигна до някъде си то това не е автомобил. Тръгнели ръжда по кола и жена да захождат нямат спиране. Та по тази за сега няма видими белези.Има някой козметичен косур за оправяне но не е болка за умиране. Иначе току що установих че пластмасите не са толкова зле че даже в учудващо състояние. Разглабях едната врата защото механизма на ел. заключването беше клеясал. Ни една щипка по кората не се счупи а по лостовата система която се оказа като паяжина от лостчета и има още една камара фиксиращи и законтрящи щипки. Та и там се разминах без проблеми.
Та мераклиите вече да забравят :) Кога я бях пуснал за продажба на цена на която ми беше стъпила с регистрацията и докарването да не са дремали :lol:
А истинската причина заради която исках да се оттърва от нея е че ми е малка. Влизам с обувалката вътре :) Ще дирим нещо по голямо, а тази ще остане за втори резервен и най вече за градско каране.
egomen66 - майстор
lov написа:
и най вече за градско каране.
И за сина ти. :partyman:
lov - майстор
Ааа...а той на още по добра оферта. Служебен, без ограничение в лимита на гориво и километри.Та и още няколко баничарки и бусчета пак на фирмата. :lol:
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16

Тема ""Най-добрия" автомобил втора ръка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: