• 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 60
Всички имаме коли, нали ?
ivanj - специалист
stoianov_n написа:
Нещо такова...примерно...
https://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0% ... 0%B8%D0%BD

Това е моят избор за ван с бензинов двигател. :wink:
Сравнително малък ван, но с достатъчно място, здраво, просто и евтино окачване, корав двигател, със сравнително добър разход/важи само за 1.8/.
А пък ще му останат пари и да я обслужи както трябва и да почерпи.
:partyman:
С керамичен компютър не пригоден за ремонт,нов е колкото колата.А те си страдат от тях и то често.
stoianov_n - специалист
ivanj написа:
С керамичен компютър не пригоден за ремонт,нов е колкото колата.А те си страдат от тях и то често.
:?
Ъъъ, извинявай, ти в коя година си останал...."Горят" да, често...колко често.....цена съм срещал между 100 и 200 лева.
ivanj - специалист
stoianov_n написа:
ivanj написа:
:?
Ъъъ, извинявай, ти в коя година си останал...."Горят" да, често...колко често.....цена съм срещал между 100 и 200 лева.
Ами имото?
ivanj - специалист
Има не че няма ама и те са на същото положение.
stoianov_n - специалист
ivanj написа:
Има не че няма ама и те са на същото положение.
http://olx.bg/ad/remont-i-prodazhba-kom ... 2vpIF.html

Всъщност ти карал ли си зафира А, и колко компа си сменил?
VLADO66 - майстор
Разбирам че дедото иска да вози всички внуци барабар с родителите им и търси бус, автобус ако може, но обикновено не става така.Дедото и бабата си се возят самички и понякога некоя щайга компоти и чувал карто фи.Щом твърдо ще е бензин и поради горното е хубаво размерите да се посмалят.Версото е убава кола , ама съм се возил отзад и имах чувството че седя на пейка в парка.
infomar
VLADO66 написа:
Разбирам че дедото иска да вози всички внуци барабар с родителите им и търси бус, автобус ако може, но обикновено не става така.Дедото и бабата си се возят самички и понякога некоя щайга компоти и чувал карто фи.Щом твърдо ще е бензин и поради горното е хубаво размерите да се посмалят.Версото е убава кола , ама съм се возил отзад и имах чувството че седя на пейка в парка.

И на Seat Ibiza 1.6i 16V или Seat Altea 1.6i съм съгласен, ама колкото и да гледам, не виждам подходящо...всички са карани от учителки... уникати.... Каквато и кола да харесам, веднага ще се намерят поне няколко човека, които ще я отрекат и ще докажат, че е калпава.... :? Просто в този ценови диапазон трудно (но не и невъзможно) се намира нещо читаво. Гледам в Германия по-свестните започват от цени 5-6000 евро. :?
Последна промяна от infomar на чет мар 31, 2016 8:44 am, променено общо 1 път.
iavor - специалист
Сакън,каквато и ще да е от разгледаните до сега,само не и Seat !
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 60

Тема "Избор на "пенсионерска" кола." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: