вт юли 30, 2024 10:00 pmsilent написа: Преди 8-9г. фирмата ни с автомобилен парк над 100автомобила бая се изпоти да прекара един автомобил на прглед със задна дата ...По посочените години в Германия е било допустимо "прекарването" на автомобил със задна дата. Сега вече не. И за мен си е напълно незаконно.
От оскъдната информация която си дал мога само да заключа че въпросното ПТП е пряко свързано с техническото състояние на въпросния автомобил.
Демек - да ви таковам и ... такованата фирма дето има над 100 автомобила и няма вътрешен контрол и организация.
Пак опираме до опити, и не само опити а за измама и на фирмата е трябвало да и го таковат в таковата.
И ми стана доста "странно" да пишеш такива неща след като си писал това:
пон юли 29, 2024 7:15 pmsilent написа: Те тези дето не минават тук и сега в основната си част са тук щото тогава там не са минали прегледа . А нашенеца хич не му се дават пари за дюзи да не говорм за катализатори или ДПФ или скъпа периферия на нова кола слънце ...е няма как същата тая да кола мине тук зарад новите лети джанти и стикера ти гониш....а за това как нямало как...ми има как...колата не конституционно право....нямаш пари да поддържаш читава кола...има рейс влак колело или бичиш пеша или си стоиш в къщи..Ми у вашата "фирма" със сигурност "пестят" от гуми, поддръжка, ремонти ... за сметка на езопасността.
Ти ся к'во искаш да ни обясниш, че "редовия" българин трябва да си плаща като ПОП и даже нагоре да бъде дран, ама на фирмаджията да му се прави бонус щото е фирмаджия и може да си плати рушветите ли?