• 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 46
Всички имаме коли, нали ?
fox_vt - майстор
Те принципно съм чувал че всички електронни реле регулатори са с такава екстра дали е вярно нз.
lov - майстор
Е аз викам на скоро ама сигурно преди повече от петнайсет години докато не бяха почнали всичко да заливат със силикон пък и схемите не се криеха така усърдно. Дори и защита по свръх напрежение която като се задейства изключва тотално до към 2-3 минути.
Точно заради нея ми попадна това реле та не са митове и легенди само дето всичко ново е така скопено и остъргано от към здравина че няма на къде.
jorkataG - специалист
lov написа:
само дето всичко ново е така скопено и остъргано от към здравина че няма на къде.
Прав си ако и да си седнал :-D . Тия производители и те леб и манджа ядат. Ако всичко се прави качествено кво ще правят?
Valkooooo - специалист
jorkataG написа:
Аерометър си потърси от магазин за акумулатори като преди това виж самите те /в магазина/ дали са със същия коъто продават. Ива едни руски те също не са лоши но всичко до някъде опира до късмет.
Здравейте , днес докато се разглеждах из Практикер попаднах на един ареометър - Areovolt цена около 5,6лв, на кутийката пише че е произведен в Германия http://www.compaselect.ch/batteriepruefer.html . Дано съм уцелил.
thinkpad - майстор
jorkataG написа:
Тия производители и те леб и манджа ядат. Ако всичко се прави качествено кво ще правят?
Аха, а като те остани по средата на нищото, какво правим? Знаеш ли колко брзо че си купя Лада 7-ца тогава. :-D
profesionalist_wood - майстор
Народе,има ли такова животно -безплатно измерване на акумулатора? :?
http://olx.bg/diagnostika-na-akumulator ... -i64482532
Andri01 - майстор
Перпетуум мобиле ,както и безплатен обяд НЯМА! :-D
hidrazin - майстор
profesionalist_wood написа:
Народе,има ли такова животно -безплатно измерване на акумулатора? :?
Е що да няма? Тази варненска фирма се занимава с търговия на акумулатори.
Кой би отишъл да му измерят акумулатора? Ами който има някакъв проблем с него.
От там нататък до купуването на нов акумулатор именно от тях е една крачка.
Освен това гледам тестерът им е фирмен на EXIDE. Значи вероятно даже не са го плащали.
Даден им е от фирмата, защото са дистрибутори на тези акумулатори.
Що да не ти направят безплатен тест, дори и да не купиш акумулатор от тях?
Тоя път няма да купиш, следващия ще купиш или поне ще ги похвалиш на някой познат. :-D
:partyman:
lov - майстор
Не бъдете така черногледи. Опитват се хората да се рекламират добре. Все пак уреда е закупен и така или иначе някой от работниците дето са на щат в место да си бърка в носа и да се чуди какво да направи поне да създаде добро впечатление в клиента. А това е основното като ти се наложи следващия път да дириш сервиз ще предпочетеш същия а няма да идеш на друго място. Същото като стоките които уж са на промоция. Влезеш за едно а купиш още няколко неща и цената на търговеца пак му се е вързала.
Виждам че и тука за други платени услуги се усещат да ти направят гъдела че да не се замислиш. От застрахователната компания на мен винаги са ми се обаждали около две седмици преди да ми изтекат застраховките за да не ме изтърват като клиент. Същото съм го виждал и извън България да ти пратят писмо за да ти напомнят че техническия преглед изтича и съответно като вече редовен клиент ще получиш някакъв бонус. И не лъжат все нещо ще намерят да ти свършат колкото и да е маловажно. Едни фарове да ти регулират и сменят крушка на плафон е пак нещо. Ще ти долеят 100-200 грама антифриз по точно вода де. Може и малко спирачна течност, а бе важното е гъдела за добро обслужване. Щото не забравяйте че там има хора дето това им е тъмна индия и вкарват колата в сервиз
Гледам че Хидрата ме е преварил но за едно и същ става на въпрос.
jorkataG - специалист
Те такова нещо "БЕЗПЛАТЕН ОБЕД" нема та камо ли безплатни тестери. Орицата от фирмата във Варна са платили тестера като пичове и това не е реклама на фирмата производител на акумулатори а измервателни уреди на фирмата. Това че правят безплатен преглед на акумулатора е друга работа ама 1-2 лв май не са проблем. А за без пари ще ти измерят гъстотата и зареждането това е нищо.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 46

Тема "Обслужва ли се "необслужваемия" акумулатор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: