• 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 40
Всички имаме коли, нали ?
zmiori - специалист
Моята я закупих от ЕКО не ме питаха за номера, сега погледнах касовия бон няма нищо записано по него нито печатно нито на ръка.
2 вечери след това като зареждах гориво пак там преди мен 2 човека си купиха винетки и на техните касови бонове записаха нещо на ръка но нямам спомен да ли си казаха хората номерата.

До сега винаги съм купувал по 2 винетки за моята и за колата на жената. Тази година ще дръпна напред. Закупих една винетка, заплюхме колата на жената за градски автомобил а моя за извънградски. Така че от мен лично губят.
stoianov_n - специалист
https://www.24chasa.bg/Article/5306766

Във връзка със зачестилите напоследък регистрирани случаи на счупени стъкла и откраднати винетки Крушарски заяви, че това е криминално престъпление.

„То трябва да бъде регистрирано от потърпевшите на тел 112, съответно след което оперативната група е необходимо да извърши оглед на автомобила, за да се задейства процедурата по издирване на крадеца”, каза още инспекторът от СДВР.

:lol: :lol: :lol: :lol:
mitko414 - специалист
Питам се, дали ако при проверка от страна на КАТ, освен за наличието на винетката, задължително търсят и отрязъка, няма да намалеят кражбите?
stoianov_n - специалист
Електронна винетка от 2018 г. спира лепенето на стикери
https://www.24chasa.bg/Article/5308139
Kirilpm - специалист
То хубаво,наливат се едни пари,модернизира се системата,налагат се данъци за хубавите пътища,ама де ги хубавите пътища,щяло да ги налагат и за третокласните?Че в Бургаска област специално третокласните пътища нямат здраво място къде да захванат камерите,на много места в това което трябва да представлява банкет минават заобиколни маршрути покрай много дълбоките дупки и е съвсем редовна гледка да видиш някой да кара с половината кола стъпила в банкета,мостовете са по скосени от гърбици и ако се кара спроед закона съвсем спокойно можем да ги надъним с 90км/ч?!Нищо против нямам високите данъци,но нека да има пътища които отговарят.Той данъка ще е един вид възвращаема инвестиция,хем времето за пътуване и опасността спада,хем се пести от ремонти,но за сега не виждам движение в тази насока,всяка година едни и същи лайняни кръпки,които държат от есента до пролетта.
fbr - майстор
stoianov_n написа:
Електронна винетка от 2018 г. спира лепенето на стикери
https://www.24chasa.bg/Article/5308139
Влизам в бас, кой на каквото иска, че 2018 електронна тол система няма да има.
stoianov_n - специалист
fbr написа:
Печелиш! :lol:
През 2018 няма да е готова системата, през 2019 още ще я пробват през 2020 ще се окаже, че не работи както трябва.....
А когато стане, българина, ще намери начин да крие номерата от камерите... :-D
toolegittoquit - майстор
stoianov_n написа:
Аз не искам Биг Брадър и навсякъде да ме дебнат с камери. Утре ще ни сложат и чипове на врата, като на кучетата. :axe: Истината е, че ако българинът не беше толкова мизерен(защото то тук не е липса на заможност или беднотия, а направо финансова мизерия) нямаше да се чуди как да се крие. И то ако освен първото, се виждаше смисъла в даването на едни пари, освен като узаконен държавен рекет.
Chefo77 - майстор
АХАХАХА
Тинкиии, Тинки.
Ти в кой свят живееш бре, пич?
Истината била, че ако българинът не бил толкова мизерен нямало да се чуди как да се крие.
Пич, българинът ВИНАГИ ще иска да се крие. Защото му е в кръвта да е отговорен само към това, което другите правят, но към своите действия да е безотговорен. Той винаги ще иска законите да важат за другите, но за него - не. Ама той не бил искал Биг Брадър. А как ще хванат нарушителите бре? Ще чакат да идат сами да се предадат ли?
Шопите си имат една мъдрост - "И сам на опашка, пак че се прередим". Сам си я разтълкувай ...
lov - майстор
stoianov_n написа:
fbr написа:
Печелиш! :lol:
През 2018 няма да е готова системата, през 2019 още ще я пробват през 2020 ще се окаже, че не работи както трябва.....
Ааа то тогава и България няма да я има като държава както са я подкарали. На картата може да има означено само някакъв регион. :x
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 40

Тема "Лепене на Винетки?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: