• 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 56
Всички имаме коли, нали ?
емовлаха - специалист
Шейтан галоши на Спорт :-D

Chefo77 - майстор
Пандата е голяма работа!
И старата, и новата :)
kozl - майстор
Търках Мишленки Алпин 5 зими. Ама зимата ми малък пробега, основно градско и не можех да им пилна грайферот.
А на места грайферот се проскуба и за следващия 6 сезон реших да ги сменям.
Обаче не ми се редеше на опашки и първоначално преобух возилото с алпина и като намаля наплива в Дианата и минах за смяна.
Избрах си Гилсейвд и докато течеше подмяната некъв служител се изказа, че грайферите на Алпина се ронели, защото съм ги ползвал лятото в жегите.

Дали температурите са причина за ронещите се грайфери или "убавите" градски улици :?
Карал съм Нордфрост на Джиславед, с едно пикливо БМВ, което отказа да закъсва. 2007-2010г.
Най яката гума за скандинавска зима.
В България се внася само Еурофрост.
пишман_майстор - майстор
kozl написа:
и докато течеше подмяната некъв служител се изказа, че грайферите на Алпина се ронели, защото съм ги ползвал лятото в жегите.
Едва ли е това причината.
Навремето гуфи след третата ( или четвъртата, зависи от км ) зима, зимните не се смъкваха и изкарвах и лятото с тях .
Доста каране м/у другото .
И навън редовно карах, нямаше драми, това със зимни и летни жеги, да повторя. Вече марки не мога да кажа какви точно са били, щото всеки път различни гумета се купуваха. Единствено едни дебици ме прее...цакаха в жегите . Но и там причината ( вероятната) бе мисля вентил на гумата . Спада въздуха , гумата прегрява и ...гръмва.
Та тия лафове, че със зимни в жегите се ронят... нещо дикиш няма как да хванат при мен.
емовлаха - специалист
ср окт 09, 2024 1:14 amChefo77 написа:
Пандата е голяма работа!
И старата, и новата :)
Жабките мн си ги тачат :) Ей тоз другар тръгнал за Фафли със жапанките хи хи :-D Ама туй се нагласени неща...

Нося си пясък у дисагите и дет тря мятам :)

hidrazin - майстор
ср окт 09, 2024 12:58 amНиколче написа:
Ще ми ги подариш ли за коледа ?
Нямаш грижи. Само дай адрес.
Ти носиш 43-ти номер, нали?
:partyman:
Ей сега ще разберем коя е Пепеляшка.
Ако не и стиска, значи ....
https://btvnovinite.bg/bulgaria/api-pri ... eseci.html
https://petel.bg/m/548213
Не се посочва цена за триколка, но пък галошите падат в канала.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 56

Тема "" Време ли е да слагаме зимните гуми ? "" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: