• 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 28
Всички имаме коли, нали ?
kr1100 - майстор
@ "Нищо не вибрира особено, нито тресе осезаемо. Просто бучи като свалям рязко от 120, например"
Криви дискове.
Абе я вземи си купи пак 1 Форд :mrgreen:
9 страници само плач :shocked:
thinkpad - майстор
kr1100 написа:
@ "Нищо не вибрира особено, нито тресе осезаемо. Просто бучи като свалям рязко от 120, например"
Криви дискове.
Днес пак видях. Не вибрира, не тресе въобще. Само има шум, подобен на бучене при висока скорост. Дисковете видимо не изглеждат криви, въпреки всичко е възможно, понеже няма как да ги погледна въртящи се.
kuger написа:
Ами, нормално е. Купил си старец с всичките му болести, при това нелекувани.
Очаквах като дам 3 пъти повече пари, отколкото за старата, част от цената на лечението да ми е спестена.
montoya - майстор
kr1100 написа:
Криви дискове.
Абе я вземи си купи пак 1 Форд :mrgreen:
9 страници само плач :shocked:
Ако шума е отпред при рязко спиране, диагнозата е лагер на главината
Chefo77 - майстор
thinkpad написа:
Очаквах като дам 3 пъти повече пари, отколкото за старата, част от цената на лечението да ми е спестена.
Очакванията силно се разминават с реалността. Това са неща, които няма как да предвидиш.
Пък и не цената на новата е висока. Цената на старата е никаква и затова се лъжеш. 1500 лева за кола не са пари, за които да очакваш нещо кой знае какво.
thinkpad - майстор
Chefo77 написа:
Пък и не цената на новата е висока. Цената на старата е никаква и затова се лъжеш....
Значи за "никаква цена" получаваш повече, отколкото за "някаква"?
Chefo77 - майстор
thinkpad написа:
Chefo77 написа:
Пък и не цената на новата е висока. Цената на старата е никаква и затова се лъжеш....
Значи за "никаква цена" получаваш повече, отколкото за "някаква"?
Ами така се е случило.
kr1100 - майстор
Тази вечер съм много притеснен . :?: Няма оплакване от Тинки. :?
Да не би да е остнала някъде на място без нет :mrgreen:
thinkpad - майстор
kr1100 написа:
Няма оплакване от Тинки. :?
Няма. За сметка на това ще помоля някой да ми даде разположението на клапите за парното на Golf3. Искам да ги ремонтирам, без да свалям таблото и искам да разбера дали ще имам достъп до двете, колкото да ги облепя. В интернет не намирам конкретна картинка. Бих желал да спестя 150лв, колкото искат.
kr1100 - майстор
Обстрелват ли те дунапренови парчета ?
Имаш ли климатроник ? Ако да - цялостно разпарчосване.
Ако си без и си факир, с тънки и много огъващи се пръсти - сваляш жабката и оттам , ама е гърч.
Но да не се окаже ,че си и за смяна на радиаторчето, че е с голямо ЕГН- тогава няма прошка всичко долу.
thinkpad - майстор
kr1100 написа:
Обстрелват ли те дунапренови парчета ?Имаш ли климатроник ? Ако да - цялостно разпарчосване.
Нищо не ме обстрелва, топло няма, много слабо. Климатроник нямам. Разбрах, че се махат въздуховодите и има достъп до клапите. Искам да разбера дали действително е възможно. Радиаторчето разбрах, че е широко и е малък шанса да е затлачено до такава степен.
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 28

Тема "Побърква ме на VW ел-а!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: