• 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
kr1100 - майстор
simplex написа:
ще взема един клима комплект от някой друг бракуван пасат с клима и ще си имам и климатик.
Това го забрави направо. Слагани са ДиаР/в/ия , които са отдавна на скраб.Тдва ли ще има все още .
Ако ще слагаш газ задължително хубави кихалки, че дебитомера го хваща охтиката при апчих.1,8 не е икономичен двигател хем гори доста хем и не върви. Има 1 още по зле двигател ААМ /яяям/ добре ,че не с такъв./
За този стар автомобил няма смисъл да даваш пари за ГУ, освен , ако не ти изпадне подарък / не, че нещо , но е на много години и тепърва ще се троши- ремонти ..
gnt69 - майстор
Според мене трябва по хубав бензин минимум 98. Тя като нова е имала 90 коня, сега поне на половината са им счупени краката. :partyman:
Andri01 - майстор
Абе,Тинки,МАЙ??? разбираш от електроники или нещо подобно!? Но хал-хабер си нямаш от двигатели и друга подобна техника! Престани с тези тъпи ,глупави и скъпи експерименти!? "Не съм толкова богат,да си купувам евтини работи/кола/" ! Ако искаш тази кошница да ти върши работа поне 4-5г.,намери НОРМАЛЕН майстор,плати му и да е прегледа от А до Я!? Абсолютно всички друго са приказки ,баламосвания и тъпотии! Ако беше във Варна,щях да те заведа при един такъв,който ще ти свърши работа и то със 6 месечна гаранция! Но...все пак ти си знаеш,"гърнето" с парите си е твое! :partyman: :partyman:
П.С.: С тези тиради само ставаш за смях и хората си правят майтап за твоя сметка,нищо повече!!
gogo7777 - майстор
"гърнето" с парите си е твое!
.....именно. Никой не може да бърка там......монтьорите дори и снимка с гърнето не могат да си направят. :wink:
gogo7777 - майстор
за да връткат делкото, което сигурно и маймуна го може след съответното обучение.
В никакъв случай не позволявай на маймуна да се пресяга към гърнето..... :wink:
пишман_майстор - майстор
gnt69 написа:
Според мене трябва по хубав бензин минимум 98. Тя като нова е имала 90 коня, сега поне на половината са им счупени краката. :partyman:
И защо си мислиш, че ще върви с него по-добре? Щото аз не съм убеден, дори е вероятно да стане и по-зле, освен ако не се повиши драстично степента на сгъстяваме ( което е кауза пердута за тази кола ) .
kabakumcho - специалист
simplex написа:
..........
Истината е, че преди да сменя ангренажа колата вървеше някак по-добре..........
Предполагам, че когато си сменял ангренажа си сменил и маслото.
А сети се, що е вървяла по-добре със старото масло.
DundyTheCroc - майстор
Дам, всяка маймуна със стробоскоп може да върти делкото, купи си и ти и си го настройвай както искаш, ма с трици маймуни да ловиш не става :-D
kuger - майстор
Знам тайната как да накарам мотора да върви по-добре. Имам и стробоскоп, излишен. Ама това струва пари!
iliya_i - майстор
simplex написа:
Andri01 написа:
Абе,Тинки,МАЙ??? разбираш от електроники или нещо подобно!? Но хал-хабер си нямаш от двигатели и друга подобна техника! Престани с тези тъпи ,глупави и скъпи експерименти!? "Не съм толкова богат,да си купувам евтини работи/кола/" !
Ако не се науча, цял живот ще давам пари на майстори, за да връткат делкото, което сигурно и маймуна го може след съответното обучение.
Няма да е цял живот. Те бараките с делко са вече на свършване. Тази е една от последните.
Последна промяна от iliya_i на пет авг 26, 2016 9:11 pm, променено общо 1 път.
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 154

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: