• 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
Всички имаме коли, нали ?
Илиян Илиев™ - майстор
За съжаление на сайта от който поръчвам нямаше полякини с желания от мен размер иначе щях да взема пак тях.

При изкарани две зими и две лета в зона с летни температури достигащи доста често и 50 градуса на слънце бих казал, че за мен това е гумата, въпреки че е зимна.

п.п. Иначе съм съветвал вече - На мокро завоите без газ, иначе влизате в насрещното.
vekarata - специалист
http://www.avtogumi.bg/oscommerce/zimni ... 11100.html Ползвам тези гуми и съм доволен от цена и качество на японска гума.Произведена седми месец 2010 година.Сайта осигурява доставка до врата,една година гаранция.
zaksofon - специалист
SEMPERIT ICE GRIP 3 - няма по добра зимна гума! Отпред съм с такива, а отзад търкалям една DEBICA 2, вече ще стане трета зима и до сега не са ме предавали, но там където колата сега в сняг и лед излиза със Семперита с Дебиката не можеше - една много-много стръмна къса пресечка до в къщи. Дори не си и помислях да минавам от там миналата зима, но като сложих новия семперит отпред, пък и след толкова хвалене от търговеца реших да ги пробвам. С изумление гледах как напредвам нагоре без дори да превъртят колелата. Пак казвам страхотна гума. Като недостатък мога да кажа само, че ламелките са твърде тънички, а каучука е твърде мек(но нали е зимна гума) и при остър завой с висока скорост на асфалт се усещат малко нестабилни, сякаш ламелите се подгъват. Скоростния индекс им е нисък, не помня коя буква беше и са леко шумнички, но в сняг и лед всичко това няма значение, защото нито караш на скорост, нито влизаш остро в завоя, нито те притеснява шума на гумата по снега, нали така. Аре спирам че се улях, няма да слагам линк, че ще излезе че правя реклама....
danovsky - специалист
След поста на ArturDent от предишната страница,обух жената с тези(175/70/14).Вчера поръчах,днес дойдоха и се вързаха точно по 80лв.с доставката.

Прикачен файл

IMGP0236.JPG
IMGP0236.JPG (163.19 KиБ) Видяна 5898 пъти
ArturDent - Почти Безобиден
danovsky написа:
След поста на ArturDent от предишната страница,обух жената с тези(175/70/14).Вчера поръчах,днес дойдоха и се вързаха точно по 80лв.с доставката.
А колко по-евтино ги взе ? Ако не е тайна.
danovsky - специалист
Точно по 9,63лв.на брой от това което намерих като най-евтини.В печалбата ми влизат и транспортните разходи.
баш аматьора - напреднал
Точно на такива се бях наточил и аз,но търсих старата шарка-Nord Frost на Гиславеда,ама е спряна от производство,е има я ама произведена от братята китайци,и под някаква си тяхна марка-не посмях да взема че изгреждаха много дървени.А за сегашната шарка-Euro Frost,не чух много добри отзиви,на мен лично не ми хареса,пък и ги правили в Румъния :shock: Реших да действам нестандартно и взех едни французи-зимната серия Winter Star на неизвестната/за мен/дилърска мрежа за гуми-point-S-много хубав и мек каучук/на пръв поглед/,и хубава шарка,и...да отбележа-продават ги с 3 /ТРИ/годишна гаранция,/то да пази Господ да опре човек до гаранциата,ама кой дава такава гаранция за евентуални ментаци/.За сега колата ми има много добро поведение на пътя,гумите са безшумни и на мокро се държат чудесно,ще ги видим на сняг как са :-D Относно "всесезонките"-за мен "такоо животно нема",особено за БГ зимите,и особено за региони като наше село!!!!!Аз лятото си обувам чехли,джапанки или подобни,зимата-кубинки или подобни!Та на този принцип си" обувам"и автомобила!Желая успех и безаварийно зимно шофиране на всички колеги :supz:
Ivo_Dinkov - специалист
Предишната кола я карах с Норд Фрост- вярно е, че бяха по- добри, но и по- меки и при липса на сняг по платното, малко неприятно се спираше в градски условия (разбирай в стил спри-тръгни-спри по-рязко).
С Юрофроста съм качвал Пампорово в доста обилен снеговалеж и не съм имал проблеми. Но е факт, че протекторите по- лесно се запълват със сняг (по- скоро по- трудно излиза от тях снега) и се случва ако на място се пробваш да паркираш върху утъпкан сняг, понякога да почнеш да буксуваш на едно място, но това зависи и колко ти е мощен мотора и колко газ даваш (колко си се изнервил :lol: )
Panzer - специалист
Semperit ice-grip 3
Изображение

Същата шарка като на Gislaved NordFrost 3
Изображение
и чувам доста добри отзиви за тях.
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20