• 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 24
Всички имаме коли, нали ?
Kirilpm - специалист
stiv1961 написа:
Колата няма да се оправи докато не си смени собственика..... ХАУ :-D
:prayer: :prayer:
toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
Аз се съмнявам че колата се е оправила,просто му писна да го взимаме за мезе :lol: :-D :lol:
Истината е, че се получава смешно като с такова усърдие някои хора твърдиха едно, а то стана друго. Да, колата не прекъсва и набира равномерно. И разхода ми е 10. Обаче ламбда сонда ще се купува, защото компютъра(бензиновият) влиза в авариен режим и бичи по таблица. Не работи оптимално. :partyman:
А това за мезето ще го пропусна. Показва някои хора какъв характер имат. Аз се опитвам да помагам дека мога поне. [-X
п.п Тя колата компютър. Само да има и добър оператор. :-D Карай, интерфейсите ще ги хванем.
Последна промяна от toolegittoquit на ср окт 21, 2015 9:42 pm, променено общо 1 път.
Kirilpm - специалист
Бе таз твоята ламбда сонда стана историческа бе,60 левчета е,сменя се за 20 минути и я има в почти всеки магазин,я си кажи че търсиш втора ръка от моргата за да минеш тънко пак :lol:
toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
Бе таз твоята ламбда сонда стана историческа бе,
Не, просто не ми е спешна. И се сменя за 20 минути ако имаш канал. Аз нямам. Стига вече спами. Като се наканя, ще взема. И не е 60лв, 80 е. И то универсална, ако си отрежа буксата и кабела от старата. И не, не търся втора ръка. :wink:
Kirilpm - специалист
Аз пък намерих универсална за 60 :wink: :lol: :lol:
toolegittoquit - майстор
Може ли да се кара без клапана на изпарителя, само на мултиклапана, който се намира на бутилката? В момента се намирам далеч от града и много вероятно бобината е заминала или клапанът заяжда. На 20 пъти 1 път да се отвори и да пусне газ към газовата рейка. Обикновено като още не е загряла. Пълен абсурд.
Да знам дали мога да го карам, докато се прибера, а после да купувам цял клапан и бобинка.
Kirilpm - специалист
Може и на бензин да се кара,ама направо ме боли сърцето като знам че ще наливаш бензин по 2 лева литъра и няма да останат пари за кебапчета :lol:
toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
Може и на бензин да се кара,ама направо ме боли сърцето като знам че ще наливаш бензин по 2 лева литъра и няма да останат пари за кебапчета :lol:
Карай ти 150км на бензин, умник! :x Особено при условие, че съм заредил пълна бутилка. Хванах го - отпред щрака по свое усмотрение. Или заяжда клапичката, въпреки че я почистих или бобинката е заминала.
Kirilpm - специалист
Или е свързано със слънчевите изригвания и електромагнитните бури :lol:
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 24

Тема "Газово DTGas 704S - малко помощ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: