stiv1961 написа:Колата няма да се оправи докато не си смени собственика..... ХАУ

stiv1961 написа:Колата няма да се оправи докато не си смени собственика..... ХАУ
Kirilpm написа:Аз се съмнявам че колата се е оправила,просто му писна да го взимаме за мезеИстината е, че се получава смешно като с такова усърдие някои хора твърдиха едно, а то стана друго. Да, колата не прекъсва и набира равномерно. И разхода ми е 10. Обаче ламбда сонда ще се купува, защото компютъра(бензиновият) влиза в авариен режим и бичи по таблица. Не работи оптимално.![]()
![]()
Kirilpm написа:Бе таз твоята ламбда сонда стана историческа бе,Не, просто не ми е спешна. И се сменя за 20 минути ако имаш канал. Аз нямам. Стига вече спами. Като се наканя, ще взема. И не е 60лв, 80 е. И то универсална, ако си отрежа буксата и кабела от старата. И не, не търся втора ръка.
Kirilpm написа:Може и на бензин да се кара,ама направо ме боли сърцето като знам че ще наливаш бензин по 2 лева литъра и няма да останат пари за кебапчетаКарай ти 150км на бензин, умник!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: