• 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
Всички имаме коли, нали ?
баш аматьора - напреднал
Точно и аз за такъв вариант се бях замислил,ама по стечение на обстоятелствата/липса на подходащ размер,или количества в центровете за гуми,лакомията на местните търговци и т.н./избрах франсетата.Това стана в съседния град,където търговците даваха добра цена,и подобаваща отстъпка от 5%,лошото бе,че и там,или количества или размер нямаха,за това-смело и безотговорно избрах гуми от европейска "бяла "държава/па колко са от там и каква работа ще вършат-ще видим/ :-D http://points.bg/?page_id=41
zaksofon - специалист
Същата е и на PIRELLI WINTERCARVING EDGE PIRELLI

Прикачен файл

PIRELLI  WINTERCARVING EDGE.jpg
PIRELLI WINTERCARVING EDGE.jpg (10.34 KиБ) Видяна 4504 пъти
баш аматьора - напреднал
То така,ама Пирели и Мишлен са в тежката ценова категория,верно струват си всяка стотинка,ама пусто като "все не стигат"/знаем какво/ :-D На едно място харесах едно Кумхо и след дълго въртене,сукане,извиване и "потене в пазарлъка"-докарах го на "цена"/уж/-А!ми то-китайско,а мен инструктор и таксиджия ме предупредиха китаец да не взимам!Та то ,вече не знаеш на какви ментаци може да попаднеш,Китайците имат стоки със много голямо качество,ама тук в БГ май се внасят повече ментаци!Пък относно начина,по който търговеца-гумаджия съхранява и предлага гумите-може веднага да ти стане ясно колко е грамотен той,и дали си заслужава да търгуваш от там-аз лично не бих си купил от човек,който е изкарал голям стелаж с нови гуми,солидно припечени на слънце,пък и като чуя бисери от рода:"ма кво толкоз чи ДОТа е ХХ07 тя е нова",направо" падам от коня" и там повече нямам работа!пример:там,от където взех гумите-вън беше изкаран голям стелаж,ама със стари галоши с налепени актуални етикети на наличните гуми,а вътре-на хладно,тъмно и изправени бяха самите гуми,пресни при това :klatsch: Не е лошо да си отваря човек очите на четири,все пак си даваш парите пък и те не са малко-пък и мераклий да те пързулнат в БГ-бол
ArturDent - Почти Безобиден
Ей ги и моите, грайфера изглежда малък, но това е защото гумите са големи.
Изображение
Илиян Илиев™ - майстор
Преди малко пристигнаха китайките и вече ги монтирах. Даже пише на тях, че са с тайвански дизайн. :lol:

Изображение
ArturDent - Почти Безобиден
Pol написа:
Още никой ли не се е сетил да си кръсти гумите "Стенмарк" :lol:
То това име вече не продава, спомни си за Лауда Air ;)
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20

Тема "Какви гуми ползвате ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: