• 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 56
Всички имаме коли, нали ?
MamaMy - майстор
По Хоризонт казаха, че от 15-ти полицията почва жътва. Явно я натиска лобито на вносителите на гуми, но е факт. Топло, студено, няма значение. Хората не са мислещи, а са буквалисти. Все пак някой си е разчел определени приходи за тези месеци и ако не изпълни плана няма да може да си купи белязаната вила на Малдивите. Ще му се объркат плановете на човека и ще го гълчи жената. Бъдете малко по-състрадателни.
Такива хора с подходящите рушвети на ескимосите сняг продават.

ПП От друга страна следващите две седмици при гумарите ще е празник равносилен с 8-ми март при цветарите. Ще има опашки и ще си изпродадът всички залежали боклуци. Който вече се е оправил е спечелил.
chapara - майстор
чет окт 31, 2024 6:23 pmPIP написа:
Аз ги сложих миналата седмица, но май прибързах и сега ме е яд като ги търкалям в това топло времее.
😄😃 Цялата зима ще те е яд🙃😉
PIP - майстор
чет окт 31, 2024 11:17 pmchapara написа:
чет окт 31, 2024 6:23 pmPIP написа:
Аз ги сложих миналата седмица, но май прибързах и сега ме е яд като ги търкалям в това топло времее.
😄😃 Цялата зима ще те е яд🙃😉
само за празници :lol: по приницп карам повече време със зимни, не че има много сняг последните години
Николов Н. - специалист
По южното море снега остана в картинките на детските книжки и то от години. :lol:
silent - майстор
Който турил да сваля че зимните с тези високи температури отиват зян....половината ще се разтекат кат шоколад на лятно слънце...другата половина ще се опекат на пържен бекон в английска закуска...
chapara - майстор
Ти къде го прочете това, и без нищо лично, колко стаж имаш като шофьор? :?
Силенцио, не му обръщай внимание!
gogo7777 - майстор
Аз сложих стари, но запазени 10 годишни гуми. Намерих ги в мазето. Ега изкарат няколко сезона.
:drinkers:
kozl - майстор
нед ное 03, 2024 8:39 amgogo7777 написа:
Аз сложих стари, но запазени 10 годишни гуми. Намерих ги в мазето. Ега изкарат няколко сезона.
:drinkers:
Стаа. И аз открих, че гумите много сезони изкарват в мазето, при тва напълно запазени.
Обаче при мен не се получи, оти возилото не се побра в мазето :cry:
nikolson - майстор
Ваш'та е лесна. На мен летните галоши са ми за смяна и се чудя, зимни ли да купувам, или летни.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 56

Тема "" Време ли е да слагаме зимните гуми ? "" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: