Всички имаме коли, нали ?
montoya - майстор
n_a написа:
А какво е офроуд карта? :lol:
Искаш да отидеш на хижа Малина да речем и пичовете от офроуд клуба ако са ходили там са направили карта с всичките пътек, пътечки, крайпътни спирки и паланки.
Поне така съм чувал :-D
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Да бе, ама какъв е смисълът.
Сигурно същият, като да ходиш на пикник с маса и столове. Здраве да е!
velsi - Почетен майстор
Смисъла е, че като отидеш с джип или ATV в гората понякога това е единствения начин да се ориентираш. Само който не го прави и използва не може да го оцени.
hricava - специалист
brum написа:
До колкото съм запознат по-точна и по-пълна карта на БГ няма към момента.
Пълна и точна:? Да, НО за offroad.За пътна навигация по нормални републикански пътища е гола вода..Има по-пълни и по-точни карти на България.А не всички пътуваме и караме по offroad пътища нали? Така, че айде стига с тая "прословута" карта на Събин.Във форума pocketbulgaria има най-много информация за карти на България за различни програми.Аз ползвам Bgroutingmap и гледайки и други карти мисля, че по-подробна пътна карта на България за Garmin от нея няма..
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
velsi написа:
Смисъла е, че като отидеш с джип или ATV в гората понякога това е единствения начин да се ориентираш. Само който не го прави и използва не може да го оцени.
Ееее. Като отида " в гората", не бързам да стигна от точка А до точка Б. Губя си се с кеф.
И без това в България разстоянията са малки, винаги имаш възможност след някое време да стигнеш до някое място и учтиво да попиташ "Уважаеми, бихте ли ми казали как се нарича това прекрасно място?"
silllveto - Майсторица
hricava написа:
За пътна навигация по нормални републикански пътища е гола вода..Има по-пълни и по-точни карти на България.А не всички пътуваме и караме по offroad пътища нали? Така, че айде стига с тая "прословута" карта на Събин.Във форума pocketbulgaria има най-много информация за карти на България за различни програми.Аз ползвам Bgroutingmap и гледайки и други карти мисля, че по-подробна пътна карта на България за Garmin от нея няма..
OFRM GEOTRADE - според теб тази става ли?
hricava - специалист
2silllveto, Карти има за всеки вкус.В зависимост от предпочитанията дали за offroad или за републиканска пътна мрежа.Бих те посъветвал да пробвате с безплатна такава за България BG Route-Рутираща карта за GARMIN и след това полека лека ще се ориентира съпруга ти коя от платените би му свършила най-добра работа..
silllveto - Майсторица
Тя си е в навигатора, отделно е стотина лева. Уж е последната версия на този вид. Пък и вече е късно, днес ми го доставиха. :)
velsi - Почетен майстор
silllveto написа:
Аз я ползвам и съм доволен.
silllveto - Майсторица
velsi написа:
silllveto написа:
Аз я ползвам и съм доволен.
Вярно ли, че има и номерата на улиците. Не съм го включвала още, че е за под елхата :)

Тема "GPS навигация" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: