Всички имаме коли, нали ?
Gnus - специалист
Фолио за студ - какво е това?
Аз имам една плетена кесия (производство на жена ми), която надявам на ръката, като почиствам снега. После я мятам вътре върху духалката под предното стъкло и за 10 минути е суха.
Kirilpm - специалист
Проверете си всички гайки/болтове на гумите дали се лашкат нормално,ако не с тръба и хубава кръстачка,зимата наложи ли се да лашкаш гума стягана с гайковерт,с фабричен ключ много майки го отнасят.Не е лошо да се смени и спирачната течност,хигроскопична е и с времето задържа вода,което за зимата не е хубаво,но ако ще се сменя трябва да го прави човек,който знае как да обезвъздуши системата,същото важи и за течноста на съединителя,за хората които карат коли с помпа/и на съединителя.И най-важното дори да карате с антифриз не е гаранция,че няма да сменяте блок или тапи.Много често се случва някой да изреве замръзна пък я карах с антифриз,в много сервизи доливат вода в антифриза при текущи ремонти и постепенно му се губят свойствата,проверява се най-сигурно с ареометър за антифриз преди зимата.Ако не ви се дават пари за течност за чистачки може да налеете всякакъв кофти алкохол в съда :-D смесен с водата доста години карам Жигулката така,хем хубаво мирише на парцуца хем мие по-добре от купешкия.
shotik - майстор
Първи сняг в София,сменихте ли гумите или пак не остана време ?
Прикачен файл:
P1070726.jpg
P1070726.jpg (93.52 KиБ) Видяна 3884 пъти
kotyo - специалист
Ъъ.. На топло са в гаража. Да не настинат нещо.. :-D
velsi - Почетен майстор
Ти остави гумите, ами трябва утре да тичам за антифриз... Добре, че тука няма още сняг.
simbion - специалист
Бързо питане :roll:
От къде да си намеря хубави болтове за гумите на колата..
Скъсах 3 от 4 като сменях едната гума (колата не беше мърдана 2 години), после си купих на цена от 3лв едни които също се късаха и огъваха. Казаха ми да си купя "ковани" не "лети", но на всякъде се продават само лети :?
Имам едни останали оригинални на WV черни, но са само 4 бр...
Моля дайте съвет какви и от къде да си взема :?
Благодаря предварително :)
valqk - специалист
И мойте седят в гаража, ама понеделник сменям :)
Относно фолиото за студ ей такова нещо: http://xenos-bushcraft.com/blog/2009/01 ... %87%D0%B0/
в стената май го имаше...
25th Hour - специалист
Болтове хубави от моргата...
Gnus - специалист
25th Hour написа:
Болтове хубави от моргата...
А от вносителя?
25th Hour - специалист
Там няма да му хареса цената според мен. Хубавите болтове са доста пари...

Тема "Подготовка за зимата!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: