Всички имаме коли, нали ?
Spokoiniq - майстор
По една година минимум на всякакви условия изкарват ALCA немски на бройка от Лукойла, ебати бананите дето си купил...колата е също Лагуна
novgradski - специалист
Ако рамената са добре...сменяй само пера и то графитни,че силиконовите при слаб дъжд-"скърцат".Вярно е че силиконовите са по-здрави и по-трутно се "нащърбяват" през зимата от замръзнали капчици по стъклото,но всеки си избира сам.
ArturDent - Почти Безобиден
Spokoiniq написа:
По една година минимум на всякакви условия изкарват ALCA немски.....
Айде сега при всякакви условия. Я покарай само половин година в Девня и ще разбереш за какво става въпрос.
Spokoiniq - майстор
Да си бетонирам въздушния филтър ли?Не, благодаря! :lol:
Теди - специалист
За мен Бош са боклуци и всеки път в бързината си взимам такива няма и няколко месеца и почват да мажат и скърцат :sad:
bayan - специалист
Spokoiniq написа:
Да си бетонирам въздушния филтър ли?Не, благодаря! :lol:
цимента там е най малкия проблем
ditronix - специалист
Що бе,те проблемите там се решиха :lol: Останаха цимента и содите!Всичко друго спря.Сега е рай в сравнение с 80-те и 90-те!Работих там в най-големия батак,повярвай,сега наистина е рай!
bayan - специалист
атз оште бълва гадости пък и содата е по зле от цимента от опит знам там гуми и чистачки не оцеляват
BREAKER - специалист
Карам само със Шампион,и никой не може да ме убеди че има по-хубави.
Малко по-скъпички са но си заслужава. :)
thinkpad - майстор
Извинявам се, че вдигам толкова стара тема, ама нещо за чистачките по 4,49 комплекта да кажете? (От Практикер)Ауто практик ли бяха, какви ли. Направи ми негативно впечатление, че закопчалката беше широка и като се надене на рамото на чистачката свободно може да излезе, ама го оправих с клещите. :-D Стинах ламарината на основата където е около закопчалката, за да е плътно. Уж ги дават, че стават за моята кола, ама очевидно са за малко по-широки рамена на чистачки. И старите едната видимо май е модната с клещите от предишният собственик. :-D Предните не ги знам какви са, само гумени пера взех от тях, а основата я запазих същата(от предишният), защото бяха по-дълги. Въпроса е, че желязото вече взе да ръждясва. Чистят все още, ама не е като ново. :-D

Тема "Ще сменям чистачки - дайте съвет какви ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: