Всички имаме коли, нали ?
ArturDent - Почти Безобиден
2betrendy написа:
Иска ми се да разглобя арматурното табло нацяло - хем ще проверя и духалките на парното, хем ще разгледам и за кабелите за мигача.
То хубаво, но после ще ти се иска да го сглобиш, а много вероятно да не стане. Съвет от мен - табло се разглобява само в краен случай и не от случен човек. Там има толкова кабелак и електроника, че нещо ако се прецака.....
2betrendy - специалист
момчета, мерси за отговорите, но да ви упдеитна по въпроса:

Дадох колата на ремонт (спирачките ми скърцаха) и се оказа, че парното и мигача, та даже и спирачките са ми най-малкия проблем :sad: :sad: :sad:
Та парното ще ми го оправят сега майсторите и ще пиша какъв е бил проблема точно, като си взема колата в четвъртък от ремонта.
мигача ще го мисля по-нататък, че ми одраха кожата за останалите ремонти - то сто хилядни неща били още развалени. :evil: :evil: Арматурното табло, ще послушам съвета и хич няма да го пипам, че прецакам ли, "язък" за всичко .... :x

май нещо ми мина мерака да "човъркам" по стари коли, още преди да съм почнала :wallbash:
ArturDent - Почти Безобиден
Иииии... ти с рогата напред.
Това жена, която не разбира (или разбира малко) е мечтата на всеки автомонтьор. Независимо дали в Германия или България.
Трябвало първо да ти направят диагностика, след това да се посъветваш с някой приятел разбирач и тогава да почваш ремонта. Даже повечето големи сервизи имат опция за безплатна диагностика (преглед).
Безплатна е, като след това се надяват да ти одерат кожата.
2betrendy - специалист
ArturDent, диагностика ми направиха. Даже човека ми покажа къде са проблемите да видя какво е развалено. И понеже по законите на Мърфи, проблемите възникнаха точно в момент, когато не съм си в къщи, нямам българи прознати в този град, немските ми колеги нищо не разбират, а колата ми трябва спешно.... реших да я оставя да оправят всичко.... Та да видим утре като си я взема ... :sad:

Пих една студена вода и тва е.... Утре като платя ще пия и едно питие за успокоение
:evil: :evil: :evil:
2betrendy - специалист
та...оправиха ми проблемите по колата:
парното - термостата бил развален. Майстора каза даже, че термостата бил изключително зле. Сега вече имам парно и ..... колата ще ми харчи по-малко. Сменили са ми и филтрите на парното. :)

Смяна на задните спирачки, смяна на уплътнението на вентилната капачка, смяна на маншетите на предните колела, филтри, свещи, смяна на масло, една носеща част на предницата и нея сменили (ама не знам как се казва тя на български), минаване на преглед.
И.... на всичко сменено имам 1 година гаранция. :)

Та остана ми само проблема с мигача - но това като се постопли малко ще погледна първо сама.
:)

Тема "два проблема с колата (мигач и парното)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: