знам наясно съм и така правя по принцип , но така се случи ,че остана без бензин , отдавна търся копче за газовото което прехвърля автоматично от бензин на газ , но хубавите са скъпички , не ми е останало време да се поровя по автоморгите
Всички имаме коли, нали ?
n.yaneff82
- специалист
48 мнения в "пасат В3 почти има ток"
n.yaneff82
- специалист
от 50 лв нагоре ловато
има и китайски по 20 лв но не искам такива
забравих да добавя ,че копчето е с показател за това колко газ има в бутилката
valmet
- специалист
n.yaneff82 написа:от 50 лв нагоре ловатоНа времето,когато ми сложиха АГУ,и аз исках такова копче да ми показва количеството гориво,но в сервиза ме разубедиха,че само ще си дам парите и че не показва реално.Така че имай го в предвид.
n.yaneff82
- специалист
Мерси колега ,така или иначе ще го монтира майстор ,който ще ми предложи някакво копче и ще си каже мнението ,най вероятно ще го полушам
сола 180
- специалист
Абе големи сте смешници бре.Първо не е от копчето.И да имаш копче със диодна скала за количеството важна е сондата.Може и на таблото на стрелката за бенза да ти я вържат ако щеш.
И стига с това палене на бензинако ще правите така по-добре си карайте на бензин.При добре настроен изпарител няма нужда от палене на бенз, загряване и дъра дъра.
Аз и на двете коли съм с най -обикновено ключе с 3 позиции.За по 2 лева парчето.

И стига с това палене на бензинако ще правите така по-добре си карайте на бензин.При добре настроен изпарител няма нужда от палене на бенз, загряване и дъра дъра.
Аз и на двете коли съм с най -обикновено ключе с 3 позиции.За по 2 лева парчето.

stiv1961
- майстор
сола 180 написа:Абе големи сте смешници бре.Проблема не е в самото палене - на газ се пали по-лесно от на бензин при ниски температури, въпроса е, че после не тръгнеш ли веднага изпарителя става една ледена топка, пълни се той и двигателя с течна фаза газ и колата се удавя ЗВЕРСКИ.И...да си чувал за запечени дюзи,прецакани бензинови помпи от липсата на бензин в резервоара?
И стига с това палене на бензинако ще правите така по-добре си карайте на бензин.При добре настроен изпарител няма нужда от палене на бенз, загряване и дъра дъра
valmet
- специалист
Хайде сега пък смешници
!
Какво толкова,че всеки споделя впечатления и се търси оптимален вариант.
Колкото до прекъсвачите и аз съм с най обикновен и нямам ядове вече повече от 5 год.,до като тези с диодите давали дефекти.А що се отнася за паленето на газ или бензин,всеки грамотен майстор казва,че е по-добре да се пали на бензин и след като позагрее ДВГ да се прехвърли на газ.По този начин както спомена Стив,се избягва замръзване на изпарителя,късане на мембрани и т.н.
В големи студове също съм палил на газ и до сега не съм имал проблеми,но предполагам то си е до време.
От друга страна,поне до колкото съм чул,при шофиране на газ и студен старт със същата се съкращава живота на ДВГ с 20%,за достоверност не претендирам,но има логика.

Какво толкова,че всеки споделя впечатления и се търси оптимален вариант.
Колкото до прекъсвачите и аз съм с най обикновен и нямам ядове вече повече от 5 год.,до като тези с диодите давали дефекти.А що се отнася за паленето на газ или бензин,всеки грамотен майстор казва,че е по-добре да се пали на бензин и след като позагрее ДВГ да се прехвърли на газ.По този начин както спомена Стив,се избягва замръзване на изпарителя,късане на мембрани и т.н.
В големи студове също съм палил на газ и до сега не съм имал проблеми,но предполагам то си е до време.
От друга страна,поне до колкото съм чул,при шофиране на газ и студен старт със същата се съкращава живота на ДВГ с 20%,за достоверност не претендирам,но има логика.
n.yaneff82
- специалист
сола не с рогата бе колега . Никой нищо смешни не е казал
това ,че ти имаш друго виждане на нещата ,е отделен въпрос , и нали форума е затова ,за да се стигне до правилния вариант

Тема "пасат В3 почти има ток" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература