Всички имаме коли, нали ?
25th Hour - специалист
Моят опел е на 25 години и е доста ръждясал... само една малка подробност... не съм видял по улиците скоро Ауди на 25-26 години, БМВ-та има доста малко вече, Мерцедеси има много, Фордове почти няма, Франсета и Италианки почти няма в движение...

А от новите коли мога да се закълна, че Опел е една от най- малко ръждясвалите коли.
ebahti - майстор
А мойто Пежо е поцинковано преди боята май :? нема грам ръжда,а и там където се е олюпила боя от камъчета на пътя си стои бяло-не ръждасва... :wink:
ditronix - специалист
Днес в ПРАКТИКЕР имаше промоция за ОПЕЛ-туба масло 5 л. с подарък прагове и вежди :lol:
MamaMy - майстор
На паркинг покрай мен винаги има свободни места или се освобождават като спра и никой не ги заема. Винаги съм се чудил защо, но днес чух, че ръждата се разпространява по въздушно-капков път и била доста заразна. Ако е вярно, пазете се, че ида! :-D
valmet - специалист
MamaMy написа:
...но днес чух, че ръждата се разпространява по въздушно-капков път и била доста заразна. Ако е вярно, пазете се, че ида! :-D
Не бой се-импрегнирал съм си возилото с тлъста свинска мас.
:wink:
BAlexandrov - специалист
Ей ви едно учебно филмче как се пръка в прагове, греди и изобщо предпазване от ръжда.
150 МБ
http://jdmfsm.info/Auto/--General--/Vid ... abotki.avi
wentii - специалист
Аз карам 22 годишен кадет и още не съм изпаднал някъде по пътя... За сега :?:
crez - майстор
25th Hour написа:
Франсета и Италианки почти няма в движение...
А, немой така, дъщеря ми кара рено 5 произведено миналия век 1987г. не си знае километрите,(не работи километража) не знае сервиз. Ръждяса около капачката на резервуара :? и тази година го изкърпиха. Знаеш жените как подържат коли, не се знае кога е сменяно маслото, д/ля е с верига, също не е сменяна, желязна машина се оказа рендето. Колкото до опела, притчета за ръждата си е гола истина, ако беше обратното нямаше опел да вложат толкова средства и всичките им нови купета са също подцинковани като на другите марки. Тоя номер с маслото го правехме на ладите и москвичите, с това се потвърждава лафа че опела е москвича на Германия.
chapara - майстор
crez написа:
Тоя номер с маслото го правехме на ладите и москвичите, с това се потвърждава лафа че опела е москвича на Германия.
Moсквича е Опел-38г.,после 12'ката е БМВ ,мисля 50 и някоя год. :wink:
k r u m - специалист
25th Hour написа:
Моят опел е на 25 години и е доста ръждясал... само една малка подробност... не съм видял по улиците скоро Ауди на 25-26 години, БМВ-та има доста малко вече, Мерцедеси има много, Фордове почти няма, Франсета и Италианки почти няма в движение...

А от новите коли мога да се закълна, че Опел е една от най- малко ръждясвалите коли.
Колега преди 6 месеца се разделих с моито АУДИ 80 беше 87 набор грам и ръжда даже и язва под боята не намерих никаде за 9 год служба и 130хил на газ :-D на новия собственик да си го кара със здраве :lol: :lol:

Тема "Как да увековечим Опела" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: