• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
Всички имаме коли, нали ?
ArturDent - Почти Безобиден
А защо не за младите Порше, Ферари, и т.н., А за тези над 60 Майбах, Бентли и Ролс-Ройс (най-добрите двигатели)...
torbalan - Дървен философ
аз пък бугати искам :)
ArturDent - Почти Безобиден
torbalan написа:
аз пък бугати искам :)
А после VW двигателите били мудни...
Ръчнали 4-5 двигателя от Голф в един корпус - и ето ти W18.

Изображение
escutcheon - специалист
маречков написа:
Колите за мен са две: БМВ за хора до 60 г. обичащи динамиката и Мерцедес за хората след 60 г., които искат вече спокойствие.
Това важи само за автомобили от магазина! :lol:
Весела Коледа и безаварийно посрещане на новата година!
eurogas - специалист
Всяка марка и всеки модел си имат собствен чар и красота, всеки водач си има собствен вкус, за мен единствено японската кола е съвършена и си заслужава парите.

БМВ не бих си купил никога, имат сериозни и чести проблеми с електрониката, много са тежки и за да вървят добре трябва да имат над 200 коня мотор, а тогава разхода е наистина безумен. :wink:
nasko1 - специалист
Подкрепям мнението в последния коментар, и ще добавя че и американските коли също са качествени като японските, но И те също имат минуси, НЯМА НИЩО СЪВЪРШЕНО В ПРИРОДАТА, та камоли в техниката... Всичко рано или късно се чупи, било то от некачествено изпълнение или поддръжка.
Аз съм фен на Форд Мондео, Много добро съотношение качество-цена. Но това го твърдя от личен опит за моделите 1996-2000г.
mladkal - майстор
Подкрепям колегата eurogas в частта за японските автомобили. Пригежавам лично автомобилче Сузуки Вагон Р+. В момента са му навъртяни 125 хиляди. Купувано е 2004та от Миркат. До сега не е влизало в "бокса". Консумативи му се смянат от време на време (когато има пари, а то все няма). Ползва се като личен автомобил, но и на моменти доста мундарски. За последните 4 години -смяна на предни накладки и скоро смяна тампони на стабилизираща щанга (10 кинта комплекта)
За същото време(от април 2006) Октавия 2 -2.0 TDI; 140HP; DSG;112 500км: Предна дясна полуоска; компресор на климатик; съединител - общо над 2200лв.
Изводите си ги правете сами.
casio - специалист
И за мен до този момент по надеждни от японските коли не са се намерили.А най добрата лично за мен е Лексус (най добра имам предвид най надеждна и имиджова събрани в едно).Факт е обаче че напоследък Форд завишиха доста качеството а също и фолксваген особено с модела Голф 6.Иначе след Лексус най на сърце ми е Мазда, Хонда Субару а от немските вероятно БМВ (но за съжаление май не са много надеждни).Това е мое мнение и аз мисля така, нямам за цел да предизвиквам излишни дразги.
Бат Иво - специалист
Понеже никои не спомена СИТРОЕН та аз да напиша!Аз карам Ситроен Ц-5 купих го нов.Сега март ще стане на 5 год. до момента нищо не съм пипнал по него !!!!!!!!!Всичко е оригинално по него.А една крушка на габарита смених /що то беше немска Сименс изгоря/ :-D .Возията на този автомобил е страшна,разхода доста преличен за 140к.с. 5л. извън града 7л. в града и 6л. среден разход.Страшно доволен съм от марката ако някога си купувам пак ще бъде Ц-6! :partyman:
torbalan - Дървен философ
подушвам, че сме от една порода....

вече 5 години се возя в С5 и аз точа лиги по С6 ;)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Тема "Класация на Autobild за най-лош и най-добър автомобил 2010г." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: