• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
Всички имаме коли, нали ?
torbalan - Дървен философ
да се стартира двигателя на колата от къщи с дистанцинно управление....

надали някой смята да си подпалва колтата :)
domashen___maistor - напреднал
на новата А8 мисля ,че това се прави от "печката" За разлика от предишния модел A8 (D3), при
настройката на таймерите на новия модел не се задават момента на включване и продължителността на работата или дистанционно управление за печката. Предполагам това автоматично управление го изпълнява някои външен датчик за температурата. Продължителността на работа на печката се изчислява от околните условия. А как точно действа трябва да се заровя ако има любопитни.
Някъде мернах ,че може да се прави на автомобили след 2004 - 2005 :)
25th Hour - специалист
Ако колата има печка може да се направи с отложен старт, както е на всички нормални коли. Ако няма печка се слага такава. Доколкото помня е WEBASTO за цената на печката... аз знам 1500 лева за нея отделно труда, но колко е актуална не знам....

Всичко друго е дтън дрън, точно в тая кола пък експериментите струват от скъпо по скъпо а електрониката и е леле майко...

П.С. Под големия мотор 3.3 ли се има предвид....
Dewalt - специалист
Да има печка
И да мотора е 3.3
25th Hour - специалист
Вариант 1:

сваляш мануала за ауди А8 от http://spynet.lv/~sp_home/manual.html и виждаш как се прави.

Вариант 2:

Печката и тогава не тръгва- значи има проблем. Сервиза на Вебасто за некви къси се вижда какво е....

За преди фейса е, но мисля, че са на един принцип...
domashen___maistor - напреднал
Ето малко снимки на А7 :prost:
Някой ако проявява интерес мога да сложа А8 (new) , А1 .....

Прикачен файл

4.jpg
4.jpg (79.95 KиБ) Видяна 4591 пъти

Прикачен файл

3.jpg
3.jpg (69.86 KиБ) Видяна 4608 пъти

Прикачен файл

2.jpg
2.jpg (66.52 KиБ) Видяна 4608 пъти

Прикачен файл

1.jpg
1.jpg (70.94 KиБ) Видяна 4608 пъти
Последна промяна от domashen___maistor на ср фев 02, 2011 10:59 pm, променено общо 1 път.
torbalan - Дървен философ
на снимки сме се нагледали...

от ауди по-зле по принцип е трудно да се намери... трябва специално да се търси...
Dewalt - специалист
torbalan написа:
на снимки сме се нагледали...

от ауди по-зле по принцип е трудно да се намери... трябва специално да се търси...
по зле какво колега
25th Hour - специалист
Сега гледах информация за колата. 105 хиляди базова цена за най- малкия мотор... според мен безумие и то на шаси от А6, тоест вече четен вестник. Другото е че за 115 хиляди взимаш Mercedes CLS който е с по-добро шаси от по висок клас и дизелов мотор с тия коне... за мен цената е висока на тва Ауди...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

Тема "VW & Audi" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: