а френските каде са в класацията?

mldm написа:Въпросът ми е кой от двата модела на Рено да си купя-19 или Меган.Не съм запознат много с автомобилите а и от години карам VW и реших да сменя марката.Кой модел е по сполучлив и на кой от двата е по евтина подръжката /като ремъци ролки и др. основни части по подръжката /.Много ще съм благодарен на тези които са запознати с автомобилите да споделят.
Georgi_G написа:Изобщо не се занимавай с търсене на съвети от приятели, препоръчани авто-гурута и т.н. подобни дивотии, че ще ти препоръчат от Ламбо през голф до конска каруца. (първо ще ти обяснят за крушките на фаровете, после за лагерите, ремъците, помпите, главините и ..................)И аз така мисля. Кола се избира на хубост и да ти е кеф като седнеш вътре. Другото е късмет.
Явно имаш идея какво те кефи. Ходиш, гледаш, отваряш, сядаш правиш по едно кръгче накрая една проверка на технич. сътояние плащаш и се молиш от чувала с п.....е да не си извадил х...я.
Късмет.
Georgi_G написа:Изобщо не се занимавай с търсене на съвети от приятели, препоръчани авто-гурута и т.н. подобни дивотии, че ще ти препоръчат от Ламбо през голф до конска каруца. (първо ще ти обяснят за крушките на фаровете, после за лагерите, ремъците, помпите, главините и ..................)
Явно имаш идея какво те кефи. Ходиш, гледаш, отваряш, сядаш правиш по едно кръгче накрая една проверка на технич. сътояние плащаш и се молиш от чувала с п.....е да не си извадил х...я.
Късмет.
pipbel написа:.............. Другото е късмет.На бас, че колкото и коли да си купиш от някой салон- все ще си е на късмет
................................................................ ама по пътя минахме покрай салона на Киа, седна тя в една Kia Ceed 115 дизел...................................
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: