Всички имаме коли, нали ?
mirix - специалист
Колега дай малко инфо марка на редуктор нивомер... Да не ти набият някои изпарител Дунарит на моите години да се чудиш какво да правиш. Другото което е трябва плочка за твоята кола да вземеш. И не на последно място зависи за какви пари ще я вземеш , защото както пишат колегите платна като смениш ... да не ти излезе така че да си вземеш новичкa. Например има един турски изпарители VOLTRAN преди време бяха по 60 лв.
tyrnokop - специалист
Колеги, вчера ми монтираха газовата. Пали на газ без проблем и сутрин и вечер.
Финансовият комфорт е голям :).
Монтаж на старите чаркалаци + смяна на мембрани на изпарителя + допълнителни чаркалаци от сервиза + изпитване и паспорт = 200 лева.
Смущава ме само, че бутилката е с обем 60 литра, а като я напълних до горе събра само 36.8 литра. Майсторът каза, че от изпитването като са я надували може да е останал въздух и при второто пълнене проблем нямало да има. А дали е така...
tyrnokop - специалист
mirix написа:
Колега дай малко инфо марка на редуктор нивомер... Да не ти набият някои изпарител Дунарит на моите години да се чудиш какво да правиш. Другото което е трябва плочка за твоята кола да вземеш. И не на последно място зависи за какви пари ще я вземеш.
Всичко от бутилката до копчалъка е марка Ловато.
tyrnokop - специалист
Второто напълване показа 51 литра.
montoya - майстор
Радвай се на газовата уредба и безаварийно шофиране. =D>

П.С Почти на 100 процента съм убеден, че имах писаници в тая тема, не ми е това първото мнение в нея, ама не мога да ес сетя сега какво съм писал. :?
mirix - специалист
Има има бая изчезнали неща и цели теми даже :). Ама колегата да пише какво е станало лъзга ли здраво вече :)
tyrnokop - специалист
mirix написа:
Има има бая изчезнали неща и цели теми даже :). Ама колегата да пише какво е станало лъзга ли здраво вече :)
Поотпусна се малко финансовата примка около врата, сега трябва да измислим нещо да премахнем и ипотечния кредит и започвам "Здравей Живот".
montoya - майстор
tyrnokop написа:
mirix написа:
Поотпусна се малко финансовата примка около врата, сега трябва да измислим нещо да премахнем и ипотечния кредит и започвам "Здравей Живот".
Хехехех, с АГУ-то не може ли ипотеката да ес махне :axe:
mirix - специалист
tyrnokop изтребителя е готов :weedman: . Забивай го в банката вземи си колкото кинти ти трябват ) и бегай :)
Колега ако пазиш старата плочка от Ладата дали я продаваш случайно!!!!

Тема "Монтаж на АГУ за Нисан Примера" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: