Актовете нямат давност и за това няма как да не се платят. А при някои нарушения за които се пише акт примерно за превишена скорост - при повторно нарушение акта даже ти е за по-голма сума. А при трети акт за едно и също нарушение може да ти вземат книжката за период от време или завинаги (докато не се явиш на курсове). Новия закон е в мен, мога после да проверя как беше точно... а и има МНОООГО нови неща дето са изменени и е хубаво човек да си го има и да го изчете от-до.
Другата седмица ще се видя с "човека от КАТ" и ще поразпитам това-онова по някои от засегнатите въпроси. Отделно и баща ми ще го питам дали е платил акта (въобще дали е получен на адреса ми по ЛК). А ако имате някакви въпроси за които искате отговор, може да ги задам на моя приятел - това като безплатен жокер може да го ползвате.
Деюре всичко става с пари, дефакто да знаеш къде да ги дадеш.
Не може да караш без гражданска, но може без КАСКО само. Но пък е хубаво да имаш и КАСКО..
Другата седмица ще се видя с "човека от КАТ" и ще поразпитам това-онова по някои от засегнатите въпроси. Отделно и баща ми ще го питам дали е платил акта (въобще дали е получен на адреса ми по ЛК). А ако имате някакви въпроси за които искате отговор, може да ги задам на моя приятел - това като безплатен жокер може да го ползвате.

Деюре всичко става с пари, дефакто да знаеш къде да ги дадеш.
Не може да караш без гражданска, но може без КАСКО само. Но пък е хубаво да имаш и КАСКО..