Всички имаме коли, нали ?
ivanj
- специалист
46 мнения в "Да видим има ли спецове по дизелите - Изи не ще да пали"
ArturDent
- Почти Безобиден
tcerepa написа:Извинявай, но ерек....я ли получаваш като се самоцитираш?tcerepa написа:имобито е за това да прекъсне всички тоци към моторадори на дърпане да не може да се открадне
Прочети Общи правила за ползване на форума, по специлано т.11 и т.12
stivemaster
- майстор
Няма да е клапана при прекъсване натока на клапана просто ще си изгасне няма да светва чека.Любо е добър но отиди при Живко до входа на зеленчукова борса.
Chefo77
- майстор
А кой е Любо? Аз бях при Румен, в Тополи. Ще ида и при Живко.
99% съм сигурен, че не е имобито. Имобилайзера на Ровърите блокира не само тоците към помпата, а и към стартера. Доколкото зная де
Днес нямах почти никакви проблеми - за 150 км изгасна 4 или 5 пъти, и то в града - по-скоро не гаснене, а моментен стоп, който веднага се оправя. През останалото време всичко си беше ОК. Направи ми впечатление, че сутринта изгасна веднъж въпреки, че помощния кабел беше включен (сложих го за малко).
Чудя се ако е кабела на помпата, защо като загасне освен чек-а светва и лампата на подгрева. Каква роля играе изобщо подгрева в цялата схема ...
Стивмастер, Живко чак ли е на клеморедите? Имам някакво чувство, че там е разковничето...
99% съм сигурен, че не е имобито. Имобилайзера на Ровърите блокира не само тоците към помпата, а и към стартера. Доколкото зная де

Днес нямах почти никакви проблеми - за 150 км изгасна 4 или 5 пъти, и то в града - по-скоро не гаснене, а моментен стоп, който веднага се оправя. През останалото време всичко си беше ОК. Направи ми впечатление, че сутринта изгасна веднъж въпреки, че помощния кабел беше включен (сложих го за малко).
Чудя се ако е кабела на помпата, защо като загасне освен чек-а светва и лампата на подгрева. Каква роля играе изобщо подгрева в цялата схема ...
Стивмастер, Живко чак ли е на клеморедите? Имам някакво чувство, че там е разковничето...
Chefo77
- майстор
stivemaster
Благодаря ти - днес бях при Живко, т.е. в сервиза му, защото днес го нямаше. Закачиха я, работи 15 минути на място и чак тогава изгасна. Май ще се окаже клеясало или проблемно главно реле на мотора - вече си взех на Meyle и ще го пробвам няколко дни - дано се окаже от него.
Направо ме побърка тая кола ... много мразя нещо да не е наред, при условие, че това е сигурно най-добре поддържания Роро във Варна ... И ако излезе релето, сложния ремонт, който хвърли в тъч сума майстори, ще струва ... 7.74 лева
Между другото - клеморед за Ровър във Варна нов е почти невъзможно да се намери...
Благодаря ти - днес бях при Живко, т.е. в сервиза му, защото днес го нямаше. Закачиха я, работи 15 минути на място и чак тогава изгасна. Май ще се окаже клеясало или проблемно главно реле на мотора - вече си взех на Meyle и ще го пробвам няколко дни - дано се окаже от него.
Направо ме побърка тая кола ... много мразя нещо да не е наред, при условие, че това е сигурно най-добре поддържания Роро във Варна ... И ако излезе релето, сложния ремонт, който хвърли в тъч сума майстори, ще струва ... 7.74 лева

Между другото - клеморед за Ровър във Варна нов е почти невъзможно да се намери...
stivemaster
- майстор
ХЕ ХЕ сигурно се здухвам снощи говорих с един Любо по скайпа докато пишех и ....... Румен разбира се..Извинявай.
LazarGanev
- "Велик майстор"
Chefo77, как ти е дистанционното? Аз имах 2 повредени бутона и централното се задействаше когато си иска 

Тема "Да видим има ли спецове по дизелите - Изи не ще да пали" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература