Всички имаме коли, нали ?
ivanj - специалист
точно де
ivanj - специалист
на дърпане ще е открадна
ArturDent - Почти Безобиден
tcerepa написа:
tcerepa написа:
имобито е за това да прекъсне всички тоци към мотора
дори на дърпане да не може да се открадне
Извинявай, но ерек....я ли получаваш като се самоцитираш?

Прочети Общи правила за ползване на форума, по специлано т.11 и т.12
stivemaster - майстор
Няма да е клапана при прекъсване натока на клапана просто ще си изгасне няма да светва чека.Любо е добър но отиди при Живко до входа на зеленчукова борса.
Chefo77 - майстор
А кой е Любо? Аз бях при Румен, в Тополи. Ще ида и при Живко.
99% съм сигурен, че не е имобито. Имобилайзера на Ровърите блокира не само тоците към помпата, а и към стартера. Доколкото зная де :)
Днес нямах почти никакви проблеми - за 150 км изгасна 4 или 5 пъти, и то в града - по-скоро не гаснене, а моментен стоп, който веднага се оправя. През останалото време всичко си беше ОК. Направи ми впечатление, че сутринта изгасна веднъж въпреки, че помощния кабел беше включен (сложих го за малко).
Чудя се ако е кабела на помпата, защо като загасне освен чек-а светва и лампата на подгрева. Каква роля играе изобщо подгрева в цялата схема ...
Стивмастер, Живко чак ли е на клеморедите? Имам някакво чувство, че там е разковничето...
Chefo77 - майстор
stivemaster
Благодаря ти - днес бях при Живко, т.е. в сервиза му, защото днес го нямаше. Закачиха я, работи 15 минути на място и чак тогава изгасна. Май ще се окаже клеясало или проблемно главно реле на мотора - вече си взех на Meyle и ще го пробвам няколко дни - дано се окаже от него.
Направо ме побърка тая кола ... много мразя нещо да не е наред, при условие, че това е сигурно най-добре поддържания Роро във Варна ... И ако излезе релето, сложния ремонт, който хвърли в тъч сума майстори, ще струва ... 7.74 лева :lol:

Между другото - клеморед за Ровър във Варна нов е почти невъзможно да се намери...
MrMurdjo - майстор
Добре де, като я закачиха, прочетоха ли нещо?
Chefo77 - майстор
Да, първо казаха, че имам проблем с дебитомера - няма никаква връзка с проблема. После след изчистване на грешката, излезе това реле.
stivemaster - майстор
ХЕ ХЕ сигурно се здухвам снощи говорих с един Любо по скайпа докато пишех и ....... Румен разбира се..Извинявай.
LazarGanev - "Велик майстор"
Chefo77, как ти е дистанционното? Аз имах 2 повредени бутона и централното се задействаше когато си иска :?

Тема "Да видим има ли спецове по дизелите - Изи не ще да пали" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: