• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
Chefo77 - майстор
kozl написа:
А па тия дето са си натъпкали по колите не микро, а фаради, като си спрат музиката и нЕма защо да зареждат и гориво, оти че карат на капацитет :lol: :lol: :lol:
Че аз от години само карам, не наливам. Е, наливам, ама масло, антифриз, течност за чистачки ...
Andri01 - майстор
Ей,че си неумен! Ми сложи по едно такова устройство в резервоарчетата на чистачките,на антифриза и едно в картера на двигателя и ще спреш да наливаш и тези ! :?
Chefo77 - майстор
Andri01 написа:
Ей,че си неумен! Ми сложи по едно такова устройство в резервоарчетата на чистачките,на антифриза и едно в картера на двигателя и ще спреш да наливаш и тези ! :?
Е не става. Тестовете, теориите и проучванията показват, че кондензаторите влияят само на горивните процеси. Почистване, смазване и охлаждане не им е по вкуса явно. Даже НАСА някъде бяха публикували резултатите, но не ми се търси. :-D
ivanovbg - майстор
Кондензаторите при мене действат или по точно действаха. Днес ми сменили електромера от чез. Явно някой ме е натопил. Знаех си че не трябваше да си публикувам клиентския номер :evil:
Сега ще си проличи дали е от тях или се е бъгнал електромера.

Виж в автомобила при мен не действаха. На газ не действа, защото веднъж изпарена требе компресор да я втечни и върне в бутилката. За съжаление КОП-а на комресора в режим охлаждане и втечняване е обратен -3,5 и ще изяде цялата икономия и отгоре. Извода е : не действат кондензаторите когато автомобила е на газ! :wink:

:partyman: :partyman:
hidrazin - майстор
ivanovbg написа:
...Явно някой ме е натопил. Знаех си че не трябваше да си публикувам клиентския номер :evil:...
Едва ли. Кога за последно ти е сменян? Имат си планова подмяна и проверка на електромери. Демек - свалят определен брой електромери и ги пращат на проверка. На тяхно място слагат други преминали проверка, пък тези дето в момента са свалени заминават на нови места.
В тази връзка има един случай ама няма да го поствам тук. Ако те интересува - пиши на лични. :-D
Освен това от миналата година ЕРП-тата се активизираха и започнаха масови подмени на електромерите с нови, електронни.
Така че - едва ли.
:partyman:
ivanovbg - майстор
Не помня от кога не е сменян, но и стария си беше електронен. Ще видим дали имат ефект наистина кондензаторите.
bagera1 - специалист
кондензатор в колата помага, но да не мигат фаровете и да не падат оборотите при усилена музика :-D
за браунов газ има ефект, но се усеща при камиони
hidrazin - майстор
Газът на Бай Браун помага само на някой да ти прибере парите. Нищо друго, като не отчитаме лекия преразход на гориво.
И специално този кондензатор не помага ни за фарове, ни за музика а за ... същото като предното. Някой да ти прибере едни пари за една синя ламбичка.
stivemaster - майстор
Е със това разбира се не съм съгласен .Това че масово, не се знае както какво представлява Брауновия газ,също така и какво представлява картата за работа на съвременен ДВГ, не значи че няма файда от газа.Хващам бас, че ако просто така добавите нитрометан, в горивната система на обикновен бензинив двигател, то файда няма да видите което не се отнася за специалистите, които подготвят бегачки работещи с нитрометан нали ?
А преди да го заклеймите напълно прегледайте какви машини се правят специално за използването на този газ и то от десетилетия.Щото ако аз пак дам "готов, сдъвкан" линк, ще излезе че ви навивам или правя реклама.

Стигнахме дотам, че да се ловим на спонсорираната от ЛУКОЙЛ кампания, за осмиване на обсъжданата все по често технология, за оползотворяване на сероводорода в Черно море, чрез българска разработка на сонда, за около 2 млрд.лв.(кинти като за неособено хубава нефтена платформа).
hidrazin - майстор
Когато ми покажеш кола с генератор на Бай Браунов газ даваща икономия, пак ще говорим. Та тъй като няма да можеш да ми покажеш... няма за какво да говорим.
Тази измама се шири повсеместно от много години. Нещо последно време е замряла. Хората се усетиха. Като позабравят - пак.
Какво общо има нитрометанът с газа на Бай Браун? Той си е гориво което НЕ СЕ ПРОИЗВЕЖДА или синтезира от някакво устройство в автомобила.
Сравнението ти е неуместно. Все едно да заредя в колата бензин за 10 лева (примерно 4 литра), после някой да ми подари още 4 литра и като мина 100 километра да обявя че колата ми гори 4 на 100. :lol:
А от десетилетия се правят машини работещи със смес от кислород и водород - главно за заваряване и рязане. Не в двигатели. И там никой не е казал че взимат енергия от нищото. Просто се избягват неудобствата от мъкненето на газови бутилки и съхранението на газове.
И китайците ги правят. Никой от производителите дори и не споменава за някакъв "вълшебен" газ на Бай Браун. :shock:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 154

Тема "Измами с разход на гориво." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: