gogyto написа: И все пак още ми е интересно с какви зарядни ги продават тези устройства, някой друг ако има да сподели.Представлява адаптер,доколкото си спомням с 13.5V напрежение на заряд,като идеята е да си стои постоянно включено в контакта и винаги да е в готовност.В противен случай,с нормално 14,...V зарядно ти трябва да му следиш редовно заряда,да го изключваш или пък да го дозареждаш.Но така пък е възможно точно когато ти е нужна помощ да не е в кондиция и....
koveslav написа:Благодаря за отговора колега, и аз така предполагах, това е логически най-разумният вариант за захранващ адаптер на тази станция.gogyto написа: И все пак още ми е интересно с какви зарядни ги продават тези устройства, някой друг ако има да сподели.Представлява адаптер,доколкото си спомням с 13.5V напрежение на заряд,като идеята е да си стои постоянно включено в контакта и винаги да е в готовност.В противен случай,с нормално 14,...V зарядно ти трябва да му следиш редовно заряда,да го изключваш или пък да го дозареждаш.Но така пък е възможно точно когато ти е нужна помощ да не е в кондиция и....