• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 59
Всички имаме коли, нали ?
Chefo77 - майстор
Ааа, ако ще е "пичеловка", според мнението на един задочен познат, "кабриото си е кабрио, пичките умират" ... пък има един умрял Кадет :lol: :lol: :lol:
nv952 - майстор
MamaMy написа:
Щом избираш кола по картинки в нета без дори да си я видял на живо до другите си ми ясен.
Тука малко сбърка :cool:
Аз първо си ги набелязвам в нета и после ги разглеждам по автокъщите.

Чефо...градския ми що не Аресва ФВ не ми много ясно :?
Аз пък гледам да е над 100 конски сили.
Няма да се мъкна едва едва.
Ускорението също да не е 14-15 секунди до 100км/ч

Сега се сетих за един проблем дето много ме дразни.
Много мразя шума.
Точно поради тая причина по магистралата пежото не го карам с 130-140 а с около 100 км/ч
Я дайте един коментар по този въпрос.
sstefanov - майстор
Купи си евтина кола да се учиш на нея, после сам ще знаеш как да си избереш следващата.
nv952 - майстор
Chefo77 написа:
Ааа, ако ще е "пичеловка", според мнението на един задочен познат, "кабриото си е кабрио, пичките умират" ... пък има един умрял Кадет :lol: :lol: :lol:
Не дей дава такива насоки че утре може да съм собственик на кабрио...нищо че е ренде :razz:
http://www.cars.bg/c1067722

Стефанов...Е колко време да се уча бре...година и половина карам тоя тир.
https://www.google.bg/search?q=%D0%BF%D ... Xg&dpr=0.9
sstefanov - майстор
Първа кола, а вече година и половина караш някаква. Тази нулевата ли ти е?
Навърти му 100-200 хиляди при всякакви атмосферни условия и няма да задаваш повече подобни въпроси.

След първото ми Peugeot 205 навъртях 160 хиляди и на една Nissan Almera и мога да кажа само хубави неща за нея.
Последна промяна от sstefanov на пет юни 12, 2015 12:35 am, променено общо 1 път.
toolegittoquit - майстор
nv952 написа:
Няма да се мъкна едва едва.Ускорението също да не е 14-15 секунди до 100км/ч
Бързаш ли за някъде? Знаеш, че разликата между 90 и 130коня в ускорението е 1-1.5 секунди, нали? Ако не искаш да се "влачиш" и да ускоряваш за 5, ще трябва да си купиш Бугати Вейрон. Или поне едно Порше Карера. А по-непрактичен автомобил от двуврато двуместно кабрио просто не можеш да си купиш. :wink:
Chefo77 - майстор
Абе друго си е да имаш някое конче в повече под капака, стига да не се прекалява. До 150 коня си е съвсем нормално да е един автомобил от средния клас.
nv952 - майстор
toolegittoquit написа:
nv952 написа:
Няма да се мъкна едва едва.Ускорението също да не е 14-15 секунди до 100км/ч
Бързаш ли за някъде? Знаеш, че разликата между 90 и 130коня в ускорението е 1-1.5 секунди, нали? Ако не искаш да се "влачиш" и да ускоряваш за 5, ще трябва да си купиш Бугати Вейрон. Или поне едно Порше Карера. А по-непрактичен автомобил от двуврато двуместно кабрио просто не можеш да си купиш. :wink:
Не! не знаех за разликата ..ама в момента пежото ускорява мудно за мен...все пак аз ще си я карам,не ти ...нали?
Споко..не съм от тия дето се състезават :wink: :)
Тва за кабриото беше шега. 8-[

пп Чефо ме изпревари...
Аз може да имам много кончета въпроса е колко ти тежи десният крак
profesionalist_wood - майстор
Ами аз си купих от Швейцария същата кола за същите пари 270 франка,аз платих малко повечко десетина франкчета и изкарах 200 000 км и питаше за още,продадох я по финансови причини-да си купя абрихт и др.неща :cool:
https://www.olx.ch/en/vehicles/cars/sai ... 6/3644729/
Разгледай другите обяви,не е проблем да си докараш оттам за по-малко пари
nv952 - майстор
profesionalist_wood написа:
Ами аз си купих от Швейцария същата кола за същите пари 270 франка,аз платих малко повечко десетина франкчета и изкарах 200 000 км и питаше за още,продадох я по финансови причини-да си купя абрихт и др.неща :cool:
https://www.olx.ch/en/vehicles/cars/sai ... 6/3644729/
Разгледай другите обяви,не е проблем да си докараш оттам за по-малко пари
:shock: КъФ е тоя таралясник :?
Да не си сгрешил линка нещо :-D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 59

Тема "Събирам мнения за първа лично моя кола." | Включи се в дискусията:

Сподели форума: