• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
Всички имаме коли, нали ?
ivanovbg - майстор
За черни пътища, лов, риболов става, но за градско или извънградски си вземи друга.
nv952 - майстор
пускам това тук защото коментираме тази марка и нещо почва да ме притеснява след като видя статията :?
http://ireport.cnn.com/docs/DOC-1262297
crez - майстор
М...да, писание за размисъл :? Напълно е възможно.
Svetoslavoff1 - майстор
...На 06.07.2015 получих отговор от Китай .Те ми отговориха ,че са казали на Литекс да се справят със проблема така както трябва...
Ако наистина това е отговора, личи си хилядолетната китайска школа :)
ivouz - специалист
Така както трябва как да го тълкуваме сега:
Ще оправят метала на оста на този автомобил или ще изтеглят модела докато оправят проблема!
Такива неща се случват и при по сериозни марки .
crez - майстор
Купих машината, на 53000 км.2.4 см3 93 кw. и е още в гаранция . С фул екстри камера за задно виждане,сензор за дъжд, сензор за фарове, заводски монтирана газова уредба,ролбари на стъпенките и предницата,заводска аларма. Стига съм карал стари барутници,които само лапат средства за ремонт. Хенри Форд го е казал много добре "Най-хубавата кола е новата" Сега 4-5 години освен консумативи други грижи няма да имам. Изненада ме данъка 21 лев. по талон се води товарен.
dadko - майстор
Еми- честито. Пожелавам ти в сервиза да влизаш само за смяна на масло.
egomen66 - майстор
Честито...и да почерпиш. Да си я караш , дълги и безпроблемни години.Днес ми върви, само на пожелания... :partyman:
DundyTheCroc - майстор
А честито, и газчицата е евтина, и гаранция си има, и километрите малко, само да те радва.
miroki - майстор
crez написа:
Изненада ме данъка 21 лев. по талон се води товарен.
Дано не те изненада и обслужването.
Обичайно е доста по-висока цифра от нормалното.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

Тема "Мнения относно този автомобил" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: