Дросела е с жило. Ясно е че отивам към онова, във форума на рено,човека е заменил бутоните на оригинала с лост монтиран на кората на волана.
Lisko написа:И аз така ...kuger написа:Не се втелявайте, с бутоните на волана може да си управлявате колата все едно боравите с педалите.И аз съм от тая партия - много кефи, но аз ползвам и на градско.
Ползвам я тая екстра почти навсякъде, без градско.
Страшно удобна е, а и те пази от превишаване на скоростта.
За дълги разстояния си е реална почивка за крака. Това за опасност в завоя е вярно, но може да се случи само на пълен аджамия - тоест новак не само в карането на круиз, но и в карането изобщо. Човек с опит взема мерки предварително, а не да чака да влезе на скорост в завоя и токава да се тюхка - ах кво стана...
Голям кеф

Моята при голямо странично ускорение в завой с висока скорост, изключва темпомата преди поднасяне. Може би защото има ESP.
Проверено...
Съвет към колегата.
Карай си кошницата и когато дойде време да я сменяш с друга, купи си с темпомат. Има и такива под 1500лв.
Сега ще ти излезе толкова пари, че по-добре сменяй колата. Устройството не е толкова безобидно, за да рискуваш с безопасността.